Çözüldü Zula da siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

musab1334

Hectopat
Daha fazla  
Zula'ya girince ge bilgilerimi yazdiktan sonra oyuna girince aniden siyah ekran veriyor çözümü nedir?
Sistem:
8 GB RAM'i 3 2100 3.1GHz APU sistem Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oldu ise çok sevindim hocam, bir de hocam eğer aynı hatayı alan kişiler varsa çözüldü diye işaretler misiniz lütfen? :)
Bilgisayarını fişe bağladınız mı ? Eğer cevabınız hayır ise bağlamayı deneyin lütfen. Şaka yaptım hocam bilgisayarınızı yeniden başlatın, Zula' yı silip tekrar yükleyin, belki olmayabilir ama farenin sağ tuşuna basıp yönetici olarak aça tıklayın, birde oyunun dosyalarıyla mı oynadınız ? Hile yüklediyseniz silmeyi deneyin, ve güncelleme geldi ise kontrol edebilirsiniz. Belki bu yöntemler olmaz ise şimdiden özür dilerim.

Bilgisayarını fişe bağladınız mı ? Eğer cevabınız hayır ise bağlamayı deneyin lütfen. Şaka yaptım hocam bilgisayarınızı yeniden başlatın, Zula' yı silip tekrar yükleyin, belki olmayabilir ama farenin sağ tuşuna basıp yönetici olarak aça tıklayın, birde oyunun dosyalarıyla mı oynadınız ? Hile yüklediyseniz silmeyi deneyin, ve güncelleme geldi ise kontrol edebilirsiniz. Belki bu yöntemler olmaz ise şimdiden özür dilerim.
Tamam, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı