Zula hakkındaki düşüncelerim

Oyunu çöpe atsak, çöpe hakaret olur.

Eki Görüntüle 1171560
Durduk yere attığım diss geldi aklıma. :D

1632342154106.png
 
Oyun kötü halde küfürbaz veletler Wolfteam gibi fazla değil ama oyun 3 seneye belki daha az sürede Wolfteam gibi olur mesela Ultra P2W ya da küfürbaz veletler gelir diye tahmin ediyorum.
 
Oyun gerçekten fazla gömülüyor oyun P2W olmasaydı çok daha farklı silah mekanikleri haritaları belki birçok şeyi daha farklı olacaktı bu yüzden belki şu an kötü bir oyun olabilir ama oyun P2W olmayan bir şekilde yapılsaydı çoğu şey daha farklı olurdu ve bilgisayarı CS:GO, Valorant oynarken 30-40 FPS acı çeken insanlar ve hiç kaldırmayanlara ek olarak
Arkadaşlarıyla beraber oynamak için oynayan (benim gibi) ve Gerçekten iyi bir bilgisayarı olduğu halde oyuna sempati duyan insanlar ile beraber daha büyük bir kitleye dolayısıyla paraya yani bütçeye ve bu bütçeyle yapılabilecek şeylerdrn mesela çok iyi bir optimizasyon mekaniklerle de beraber en az 200 bin oyuncuya sahip olacağını düşünüyorum anlık (daha fazlada olabilir) tabii şu anki mekanikleri de geliştirilerse çünkü Valorant Windows 11 çalışmayan sistemlerde artık çalışmayacağı için oradan da büyük bir oyuncu kitlesi gelecektir, ve eğer gerçekten oyun yapımcıların geçte olsa farkedebilirlerse belki baştan böyle yapmadıkları için tamamen değil ama bu dediklerime yakın şeyler olabilirdi ama maalesef yapacaklarını sanmıyorum.
Oyun kötü halde küfürbaz veletler Wolfteam gibi fazla değil ama oyun 3 seneye belki daha az sürede Wolfteam gibi olur mesela Ultra P2W ya da küfürbaz veletler gelir diye tahmin ediyorum.
O dediğin kitle ne yazık ki ücretsiz olan her FPS oyununda var.
 
Bırakın isteyen istediğini yapsın. Zulanın oynanmama sebebi sadece P2W olması değil bu arada. Oyunun silah mekanikleri de ilginç. Oynadığınız silahla vururken ki hissiyat asla CS:GO ve Valorant gibi değil.
 

Geri
Yukarı