Zula hesabım çalındı

Joker0674

Femtopat
Hesabım çalındı telefon ve mail bilgilerimi kaydetmemiştim ve adam kendi üzerine kaydetmiş üzerinde e spor lisansım var fakat yine de hesabımı alamadım hesabım 65 seviye ve içinde 5adet sınırsız silah vardı 200+ destansı 600+ efsane vardı lütfen yardımcı olur musunuz? Yardımcı olup hesabımı geri aldığım takdirde istediği itemi atarım gerekirse para yatırıp gene de o itemi atarım sözüm söz.

Zula desteğe yazarsan tüm sorunlarını hallederler. Sizden alacakları bilgiler ile hesabınızı geri verirler. Fakat e-posta kaydetmeden e-spor lisansı vermelerini saçma buldum. Mailsiz oyun olmaz ki. Umarım doğru bir iş için sorunuzu sormuşsunuzdur.

Oyunun destek sistemi ile iletişim kurun. Durumu aynen böyle izah edin. Elinizdeki olağan bütün kanıtları sunun. Daha önce oyuna para yatırdıysanız eğer (herhangi bir siteden v.s) o keyi destek sistemine atın. Steam aracılığı ile oynuyorsanız ve oradan para yatırdıysanız sipariş geçmişinizdeki faturanızı yollayın.

Hesabım çalındı telefon ve mail bilgilerimi kaydetmemiştim ve adam kendi üzerine kaydetmiş üzerinde e spor lisansım var fakat yine de hesabımı alamadım hesabım 65 seviye ve içinde 5adet sınırsız silah vardı 200+ destansı 600+ efsane vardı lütfen yardımcı olur musunuz? Yardımcı olup hesabımı geri aldığım takdirde istediği itemi atarım gerekirse para yatırıp gene de o itemi atarım sözüm söz.
Komple MadByte Games'i üzerinize yaparım desen dahi burada sana kimse yardımcı olamaz. Yapman gereken şey oyunun yapımcısıyla iletişime geçmek olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı