Zula hesabım kaç TL eder?

Para ihtiyacım var ve eski Zula hesabımı satmak istiyorum. Ortalama kaç TL eder?

Zula dönemi bittiği için fiyat bayağı düşer. Sizin yerinizde olsam 100 TL'ye satardım.

Üstteki arkadaşların hepsi ya sarhoş ya da ölücü.

Hocam gerçekten komik mi? Arkadaş kaç TL eder diye sormuş, oyun oynanmıyor diye iyice batırmışsınız. O paraya sadece kelebeğin başındaki k harfini falan alırsınız. :D

Fiyat konusunda aşırı abartmaya gerek yok ama batırmayın lütfen.

Katılıyorum.

Bu hesabı 80 TL’ye sattım. Telefon doğrulaması kısmı doluydu. Sizin hesabınız bunun 10da 1i falan ediyor. Telefon doğrulaması boşta ise 30 TL’ye alıcı bulursanız şükredin.
A57AF2DE-B89E-4116-A6DD-A316CE02DE99.jpeg

Taş çatlasa 250 TL'ye satarsınız.

Sen o 20 liraya +6 MPT'yi alamazsın.

Hocam 250-300 alıcı bulur.
Hocam + silahların fiyatının yüksek olma sebebi transfer bedelinin fazla olması. O hesabı 50 TL’den yüksek fiyata satması imkansız. Dediğim gibi 30 TL’ye alıcı bulursanız şükredin ama pek alıcı bulabileceğinizi sanmıyorum.
Ayrıca o dediğiniz +6’lar falan 1 kere zula pass alınca elde edilebilir. Piyasada 10 TL’ye satıyorlar zula pass’ı. Son seviyeye kadar oynanırsa bu hesaptan kat kat iyi olur.
Hocam şimdi fark ettim hesabınızda telefon doğrulaması var. O attığım hesabı telefon doğrulaması varken 80 TL’ye sattım. Ona göre hesabınızın fiyatını hesaplayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı