Çözüldü Zula mediumda 55 derece iyi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Arkadaşlar test amaçlı Zula oynadım. Önceden 96 derece olup kapanıyordu laptop. Şimdi orta ayarlarda 60 FPS sabit 55 derece sizce normal mi? Bakım yaptıktan sonra böyle oldu zaten. Termal macunu bilgisayarcıdan 10 TL'ye aldım. RAM'e falan bile sürdüm artmasın diye.(Fanları sona aldım öyle yaptım testleri)
Şu anki sıcaklık 34 derece. Arkadaki programları görmeniz için SS:

1609791809607.png

Cihazım ısınma sorunluydu fan uygulaması ile çözmüştüm. Bu sefer macun sorunlu ısınma sorunu oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gayet iyi. Ama RAM'lere macun sürmeniz iyi olmamış. Termal macun ısıyı çok iyi ileten bir madde. Devrelerine zarar verebilir RAM'lerin.
Arkadaşlar test amaçlı Zula oynadım. Önceden 96 derece olup kapanıyordu laptop. Şimdi orta ayarlarda 60 FPS sabit 55 derece sizce normal mi? Bakım yaptıktan sonra böyle oldu zaten. Termal macunu bilgisayarcıdan 10 TL'ye aldım. RAM'e falan bile sürdüm artmasın diye.(Fanları sona aldım öyle yaptım testleri)
Şu anki sıcaklık 34 derece. Arkadaki programları görmeniz için SS:

Eki Görüntüle 816953

Cihazım ısınma sorunluydu fan uygulaması ile çözmüştüm. Bu sefer macun sorunlu ısınma sorunu oldu.
Hocam, RAM'e macun süreni ilk defa gördüm.

RAMlere sürmeniz dışında gayet iyi. Macun tek başına soğutma sağlamaz. soğutucu ile işlemci arasındaki boşluğu doldurur ve daha iyi ısı iletimi sağlar. RAM üzerindeki macunu temizlemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı