Zula kadar rezalet bir oyun görmedim. Para ödemezseniz oyunda iyi olamazsınız. Bence Steam Destek'e şikayet edin oyunu. Kaldırılsın şu berbat oyun.
Umarım ünlü bir yayıncının kulağına gider de toplu şikayet edilir oyun. Bizim sesimizi duymaz Steam.
Zula kadar rezalet bir oyun görmedim. Para ödemezseniz oyunda iyi olamazsınız. Bence Steam Destek'e şikayet edin oyunu. Kaldırılsın şu berbat oyun.
Merhabalar herkese. Sizden bir şey isteyeceğim. Zula Steam kurallarına uymuyor. Kötü yorum yapanları oyundan banlıyor. Zamanında iyi yorum yapanlara da silah falan veriyordu. Bundan dolayı Steam'den kaldırılmıştı. Bu işin tam tersi de suç oluyor. Nasıl şikayet edebilirim Zula'yı?
Steam kurallarına göre aykırı.Nereye şikayet edersen et pek fazla bir şey sonuçlanacağını sanmam, o Zula'nın tercihi yüz yılın en saçma oyunu gibi geliyor bana zaten, oynamazsın oldu bitti.
Hocam Pintipanda'ya gitmesin aman.Umarım ünlü bir yayıncının kulağına gider de toplu şikayet edilir oyun. Bizim sesimizi duymaz Steam.
Deneysel bir hesap açıp Zula'yı yerin eğer dediğinizi yaparlarsa elinizde delil olur şikayet edersiniz.
Var.Kanıtınız olmalı.
Nasıl şikayet edeceğim işte?Kanıtınız ile Steam Destek'e yazın. Kanıt yoksa bakmayacaklardır bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.