Kardeşimin bir hesabı var. Onda Zula yok. 1 saat ana menüde kalıp kötü yorum yapacağım. Böylece elimde somut bir delil olacak. Bunu da videoya çekeceğim.Deneysel bir hesap açıp Zula'yı yerin eğer dediğinizi yaparlarsa elinizde delil olur şikayet edersiniz.
Steamden oynayan fazla olmadığı için böyle. Neredeyse herkes sitesinden indirip oynuyor.Kaç kişi oynuyor diye merak ettim, anlık 375 kişiymiş.
![]()
Marvel's Avengers ile yarışıyor, o da 420 kişi.
![]()
Steam'de oynayanlar fazla olmasa böyle küçük hesapların peşine düşmezlerdi diye tahmin ediyorum ama tabi oynayan biriyseniz sizden iyi bilemem.Steam'den oynayan fazla olmadığı için böyle. Neredeyse herkes sitesinden indirip oynuyor.
Steam'de oynayanlar fazla olmasa böyle küçük hesapların peşine düşmezlerdi diye tahmin ediyorum ama tabii oynayan biriyseniz sizden iyi bilemem.
Hocam as tayfa zaten Steam'den oynamıyor oyunu.Kaç kişi oynuyor diye merak ettim, anlık 375 kişiymiş.
![]()
Marvel's Avengers ile yarışıyor, o da 420 kişi.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.