Zula nasıl?

Eğlenceli, P2W mi bilmiyorum ama bir sürü silahı falan veriyorlar gene. Eğlenceli olması yetiyor bence.

Karşındaki adamda +7 M486 var sende +0 M4A1 sence kim kazanır? Evet parayı veren kişi kazanır ve evet oynayarak sende silahına +7 basabilirsin. Ama buna para vererek kolayca birisinin elde etmesi ve senin +7 yapmak için hayatını vermenin gerekmesi... İşte bu pay to win.
P2W olması sıkıntı ama çok sistem istememesi güzel, sisteminiz kötü değilse oynamayın.
Optimizasyon berbat. RDR2 açabilen bir sistemim var oyunun grafiklerini en yüksek yaptığımda kasıyor.
Konu bilip bilmeden konuşmalarla taşmış yine. Zula eskisi gibi P2W değil artık. Her maç sonu ve her gün başı bir sürü ödül veriyor. Toplam 50 TL para yatırarak +6 set dizebiliyorsunuz.

Ayrıca Zula'yı oynayan birçok kişi bilgisayarı diğer oyunları kaldırmadigi için oynuyor.

Güzel kardeşim her gün silah vermeleri P2W olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bilgisayarın kötüyse CS 1.6 gibi oyunlar oynayabilirsiniz. Oyun RDR2 açan bilgisayarımda kasıyor. Kısaca optimizasyon denen şey yok.

Geçen girdim ve oyunda bir değişiklik yok. Kaç yıl geçti adamlar arayüzünü bile değiştirmemiş.

Evet zp ile eskiden alınmayan silahları şu anda alabiliyoruz. Fakat fiyatlarını aşırı yüksek yapmışlar 1 maç atarak 1000zp alsak bile(bazen o kadar bile alamıyorsunuz) 1 günlük almak için 20 maç atmak gerekiyor

50₺ vererek +6 set diyorsun? P2W bu anlama geliyor zaten. Parayı öde ve kazan 50₺ verip +6 set çekmiş birinin 50₺ vermemiş birisine karşı güçlü olmasına P2W denir.
 
Son düzenleme:
Oyunda hemen para yatırabilen birisi yeni başlayan birisine göre en yüksek seviyeye yükseltilmiş silahlara sahip olabiliyor, hemen en iyi silahları alabiliyor ve hemen ekstraları alabiliyor yani bu durum oyunun P2W olduğunu göstermekte. Ayrıca oyunda oyun içi hatalar dolu ve kitlesi de pek iyi değil. Ama eğer zaman sizin için önemli değilse hesabınızı onaylatıp oyunun yaptığı Zula Altını ödüllü turnuvalarına ya da Türk Lirası ödüllü turnuvalarına katılarak ya da Ölüm Maçı veya Rekabetçiye girerek bu modlardan gelen kasaları açarak hesabınızı geliştirebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Aktif olarak olmasa da arada oynuyorum. Eski P2W'liği gerçekten yok. Hala var mı? Var evet, ama oynanabilir durumda.
 
Ben oynadım rezalet bir oyun. Rekabetçi de raunt boyunca 5-6 kill yapabiliyorum. Ama CS:GO'da bayağı iyi oynuyorum. Oyun pay to Win oyun olduğu için zar zor oynuyorsunuz oyunu ilk başta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı