Zula Optimizasyon Problemi

Sistemim iyi olmadığı için bende Zula oynuyordum 2015 de yeni hesap açıp bıraktıktan sonra 2016 da tekrar başladım arkadaşlarla klan savaşlarına katılıp Fraps ile kayıt alabiliyordum. Bu zamanlarda tekrar oyuna bakmak için oyuna girdiğimde kasmalar başlamış daha önce sabit 60 FPS alırken şimdi doğru dürüst FPS alamıyorum hatta iş o kadar çığırından çıkmış ki CS:GO oynayabiliyorum Zula oynayamıyorum. Bir sabotaj maçına girdiğimde ilk el kendimi öldürüyorum (ilk el öldürmek zorundayım nasıl bir şey ise ölene kadar takılmalar oluyor ölünce de düzeliyor) sonra 20-55 FPS arası oynayabiliyorum. Ani FPS düşüşleri var bir de o kadar üst düzey yapımcı gibi hunharca reklama abanmak yerine Flash oyunlara sağ tıklayıp 3 seçenekli grafik düşürdüğümüz gibi 5 tane seçenekle grafiği düşürmeyi geliştirip arka plandaki gereksiz efekt ve grafiği kapatmamızı sağlayacak ayarlar eklese keşke. Bir de oyundaki ping değerlerimiz düşük olmasına rağmen bir yere girmemize rağmen dışarıdan sıkan adam bizi öldürebiliyor ya ona hastayım. Adamın benden 3-5 ping fazlası var donarak gidiyor Zula da 5 pingim var CS:GO da 50-60 pingim var en çok ping sıkıntısını Zula da görüyorum 3-5 ping farkla millet beni duvardan sıkmış gibi öldürüyor.

Bir de 2-3 sene önce benim yazdığım yazı gibi birisi Zula Facebook sayfasında bir gönderinin altına yorum atmıştı, çocuk Zula'nın diğer oyunlardan alıntısıyla ilgili de bahsetmişti Zula ise 3 kuruşluk patron zihniyetiyle çocuğa "ne yapalım su tabancasıyla mı oynayalım?" demişti.

1 ay gibi ufak bir süreçte bütün kullanıcıların userıd, username, password, mail. Gibi bilgilere eriştim.

Eğer böyle devam ederlerse zaten bu sefer Zula oyun için kullanıcı datası ile ilgileneceğim. Zaten web site exploitleri mevcut fakat henüz onları kullanmadım. Umarım bu konuyu okurlar ve biraz daha olsa ilgi gösterip iyileştirmeler yaparlar.
Hocam iyisiniz değilmi ? Oyunda yüksek FPS alamıyorsunuz diye data bankalarına saldırmanın anlamı nedir anlamadım ?

I9 9900K/ RTX 2080 TI ile Zula oynayan çok kişi biliyorum. Onlarda 240hz kullanıyor ve 1-2 map dışında hiç birisinde stabil 240fps yok. 140 hatta 120fps'ye düşüşler oluyor. Oyunun mantığı para üstünde zaten ama bu kadarda olmaz. İşlemci kullanımını düzeltsinler ve bu yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı