Zula oynanır mı?

Zenginseniz oynanır, ben 1.5 yıl önce arkadaşlarım ile çok eğleniyordum oynarken fakat artık bence eski havasını vermiyor ve bi' süre sonra sıkmaya başlıyor. Maalesef bende bataklığına düştüm 1.5 ayda kendilerine 250+ lira yatırdım her ne kadar büyük bir para olmasada eğer sizi içine çok çekerse para verme isteğiniz geliyor.

1619938147784.png

+79 kredi kartın varsa oynanır, saçma sapan süreli silahlara, iğrenç kaplamalara aylarca uğrunda çalıştığın paranı vereceğini düşünmüyorum.

Önce eğlenceli gelir. Herkesi vuruyorsun rahat ama en sonunda farkedeceksin ki herkes atlaya zıplaya birbirini vurabiliyor ve üstelik P2W oyun para ver şunu al para ver bunu al silahların süresi var üstelik zaten oradaki safranbolu CS'deki dust II. Ücretsiz Türk yapımı oyun! Hayatını verirsen ama:) hiç girmeyin bence.

Son düzenleme:
Önce eğlenceli gelir. Herkesi vuruyorsun rahat ama en sonunda farkedeceksin ki herkes atlaya zıplaya birbirini vurabiliyor ve üstelik P2W oyun para ver şunu al para ver bunu al silahların süresi var üstelik zaten oradaki Safranbolu CS'deki Dust II. Hiç girmeyin bence.
Evet, hiç gerçekçi değil ve P2W. Bu yüzden milli duyguları kullanıyorlar zaten, elde hiçbir şey yok.

Eğer seviyorsan oyna. Bedavaya Full + Full envanterim var. Zp kasarak silahlarımın sürelerini uzatıyorum. Ekstra düşen kasalardanda deste, zp çıkabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı