Zula Oyuncu Sorunsalı

Sohbeti kapatabilirsin, ben öyle yapıyorum. Hatta kimseyle konuşmuyorum kitlesi iğrenç ama ekip arkadaşlarınız 15+ yaşsa fazla sorun olmaz.

Zevksiz değilim zaman kaybı.

Yoo nesi zaman kaybı sen zevksizsin Allah bilir Witcher 3 falanda sevmiyorsundur sen.

Sizin dediğiniz gibi olsaydı keşke. CS'de le rankına kadar çıktıktan sonra arkadaşım çağırdı diye girdim o kadar iyi oynamama rağmen karşıda parayı verip +6 +5 silahı olan beni direk öldürüyor olaydaki saçmalık bu, normal bir bıçak tek atmaz iken neden +6 bir bıçak tek atıyor veya para verip alınan başka bir eklentisiz bıçak daha fazla hasar veriyor?

Bir de neden şu tartışmayı artık bitirmiyorsunuz?
Zaten Zula oynayan kitlenin yaşı az çok belli anasından babasından para kaçırıp marketlerden kod alıp oyuna atıyor parayı. Pek bir şey beklememek lazım.

Konu kapanabilir her şey için teşekkür ederim

Hocam Zula'da kitle çok iğrenç. Silahım yok diye beni aşağılamaya çalışanlar var. Laf edince ağladıklarını düşünüyorum o aşağılamaya çalışanların.

Benim de silahım olmadığı zaman chate yazıyorum ki bana da 1 günlük gönlünüzden ne kopuyorsa atar mısınız iyi oynayayım diyorum maçta 2-3 vuran adam dilenciliğe laf yok diyor bende diyorum oyunda nooblara laf yok bir daha mesaj yazmıyor susuyor ve adam vuramıyor çok gıcık oluyorum bu kitleye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…