Zula Oyuncu Sorunsalı

Hala nasıl oynayamıyonuz ben +3 M4A1 ile zümrütüm özelleştirmeleri faln boş ver biraz bileğini geliştir. Oyuna odaklan bana gelen rakipleri düşün. Rekabet oyna zaten otamatikmen gelişiyorsun. Ben artık P2W olduğunu düşünmüyorum. Bende hiç para yatır madım.

Sizin dediğiniz gibi olsaydı keşke. CS'de le rankına kadar çıktıktan sonra arkadaşım çağırdı diye girdim o kadar iyi oynamama rağmen karşıda parayı verip +6 +5 silahı olan beni direk öldürüyor olaydaki saçmalık bu, normal bir bıçak tek atmaz iken neden +6 bir bıçak tek atıyor veya para verip alınan başka bir eklentisiz bıçak daha fazla hasar veriyor?

Bir de neden şu tartışmayı artık bitirmiyorsunuz?
Zaten Zula oynayan kitlenin yaşı az çok belli anasından babasından para kaçırıp marketlerden kod alıp oyuna atıyor parayı. Pek bir şey beklememek lazım.

Hocam Zula'da kitle çok iğrenç. Silahım yok diye beni aşağılamaya çalışanlar var. Laf edince ağladıklarını düşünüyorum o aşağılamaya çalışanların.

Benim de silahım olmadığı zaman chate yazıyorum ki bana da 1 günlük gönlünüzden ne kopuyorsa atar mısınız iyi oynayayım diyorum maçta 2-3 vuran adam dilenciliğe laf yok diyor bende diyorum oyunda nooblara laf yok bir daha mesaj yazmıyor susuyor ve adam vuramıyor çok gıcık oluyorum bu kitleye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı