Zula oyuncuları neden azaldı?

Arkadaşımı 2.5 yıl önce Zula'dan CS:GO'ya geçirdim. CS:GO oynamadan önce Zula'nın P2W olmadığını savunuyordu fakat artık Zula lafı bile etmiyor çünkü berbat olduğunu oda anladı.
 
Adamı ilk görüp tarasam bile tek mermide gidiyorum. YouTube Zula en iyi vuruşlar yaz ve 0,25 hızda izle o zaman merminin kafa hizasında olmadığı halde kafaya gittiğini görüceksin.

Bunu +7 olmasıyla alakası yok. Zula'nın aim mekaniği zaten çok saçma. Ama dediğin olayı Zula incelemesi konumda da anlatmıştım. Olay şu; adamın kafasına bakıp ateş ettiğin zaman rakip o aradaki saliseler içerisinde konum değiştirse bile mermi adama gidiyor. Sniper oynarken daha çok fark edilen bir şey bu. Ama en büyük amacı optimizasyon oyunda mermi model değil efekt yani aslında gidişini gördüğün şey mermi değil. Efekt. Diğer FPS oyunlarında mermiler modeldir. Silahından bir model çıkar ve ateş ettiğin yere doğru gider eğer bu model rakip karakterin hit boxuna herhangi bir temasta bulunursa rakibini vurmuş olursun. Ama Zula da rakibine ateş edersen canı gider ve sonra kurşun efekti gözükür.
 
Milletin parası tükenmiştir, başka ne olacak. Para yetişirmi o oyuna 😂

Zula para ile içeriklere daha kolay ulaşabildiğin bir oyun. Ama oyuncuların %50'si oyuna hiç para yatırmamıştır. Aslında ellerinde olsa yatırırlar ama yaşları yetmez ailelerinden izin almaları gerekiyor. :D
 
Bende 8 yaşından 13 yaşına kadar oynadım ve yeni PC alınca Zula'nın ne kadar kötü oyun olduğunu anladım şu an Valorant oynuyorum 1 yıl sonra Zula oynayayım dedim One tap olayı yok sıkıyorum mermiler gitmiyor bile sheriff veya vandal ile güzel tap atılıyor ama Zula'da böyle bir olay yok bu arada plat 3'üm :)
 
Zula gibi bir oyuna bu kadar vakit harcanılmaması gerektiğini fark etmiş birçok kişi demek ki. Doğruyu seçmişler.
 

Geri
Yukarı