Zula tarzı Online oyun yapmak istiyorum

Tek başınıza yapmanız için tecrübeli ve bilgili olmanız gerekiyor. Uzun yıllar boyunca tecrübe ve bilgi ile tek tabanca birşeyler yapabilseniz bile oyun reklamları ve tanıtımları için reklam bütçesi ayırman gerek yani bir şirket olman gerek. Herşey oyunu yapmakla bitmiyor maalesef. Güzel ama gerekli tanıtımı ve reklamı yapılamadığı için iptal oyunlar var..

Among Us Gibi bir oyun yaparsanız daha iyi olabilir hem daha fazla kişi oynar hem de olduk ca eğlenceli olur zaten Among Us'da Unity ile yapılmış anlasam belki yapardım kolay gibi duruyor.

Zula gibi bir oyun yaparsanız kimse oynamaz maalesef. Zula'yı örnek almamanızı öneriyorum. Nasıl yapıldığı konular ile pek bir bilgim yok. Sadece öneri sunmak istedim P2W yapmazsanız oynarım.
Amacım P2W yapmak değil. Zula’yı örnek olarak gösterdim. Bahsettiğim özellikler olsa yeter.

Amacım P2W yapmak değil. Zula’yı örnek olarak gösterdim. Bahsettiğim özellikler olsa yeter.
Hocam Among us ya da CS 1.6 Yapsanız daha iyi olabilir. CS 1.5 de olur çünkü Zula gibi bir oyun yapamazsınız imkansız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı