Zula vs CS:GO

İlk çıktığında Zula çok kötüydü, p2w çakma falan. Ama son zamanlarda kendisini geliştiriyor, tamamen bitmese de p2w azaldı. Ve mobili çıktı bence bu çok iyi. İlk haline göre değerlendirmemek gerek, bazı özellikleri CS'den daha iyi. Ha genele bakarsak CS:GO daha iyi olabilir fakat CS:GO gelişmiyor oyun ilk çıktığında neyse o. O yüzden ileri zamanlarda daha iyi olabilir Zula ve Türk yapımı olduğu için haritalarda Türkiye'den şeyler görmek güzel. Şuan cs daha iyi fakat ileri zamanlarda Zula geçebilir. Bu arada ben ikisini de oynamıyorum şuan zaten CS'yi de hiç sevmem Zula da aynı oyun
 
İlk çıktığında Zula çok kötüydü, P2W çakma falan. Ama son zamanlarda kendisini geliştiriyor, tamamen bitmese de P2W azaldı. Ve mobili çıktı bence bu çok iyi. İlk haline göre değerlendirmemek gerek, bazı özellikleri CS'den daha iyi. Ha genele bakarsak CS:GO daha iyi olabilir fakat CS:GO gelişmiyor oyun ilk çıktığında neyse o. O yüzden ileri zamanlarda daha iyi olabilir Zula ve Türk yapımı olduğu için haritalarda Türkiye'den şeyler görmek güzel. Şu an CS daha iyi fakat ileri zamanlarda Zula geçebilir. Bu arada ben ikisini de oynamıyorum şu an zaten CS'yi de hiç sevmem Zula'da aynı oyun.

Sanmıyorum Zula'nın CS'yi geçebilceğini. Ayrıca CS aynı oyun değil, buna emin olabilirsin.
Keşke kaldırsa da oynasak.

Bende yeni başladım. 100 saat falan var sarıyor.
 
Instagram kullanmıyorum. Geçen gün arkadaşım Instagram'dan bir meme (mim) gönderdi. Biri güçlü biri güçsüz iki köpeğin olduğu meme. Biliyorsunuzdur büyük ihtimalle. Güçlü de Zula vardı ve altında "silah mekanikleri, silaha + basma, özgün mapler, hile koruması, iyi grafikler" gibi birkaç özellik yazmışlar. CS'ye "silah skinleri" yazmışlar. Meme çok hatalı. Zula'nın silah mekaniklerinin iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü iyi silahı olan kazanıyor. Silaha + basabilmek P2W bir oyun olduğu anlamına geliyor ki bu kötü bir şey. Maplerin ne kadar özgün olduğu ortada. Grafik karşılaştırması yapmayacağım bile. Hileye gelince, CS'de şu ana kadar benim karşıma hiç hile gelmedi. Ama hepimiz biliyiyoruz CS'de bayağı hile vardı. Valve'ın en azından son senelerde hileleri azalttığını biliyoruz. Zula'nın hile koruması hakkında hiçbir fikrim yok. Bu oyunu çok az oynadım. O konuda da beni bilgilendirmenizi istiyorum. Asıl konu şu: Hangi oyun daha iyi? Bence kesinlikle CS.

Zula aslında ilk çıktığı zaman güzel bir oyundu, P2W ve CS'den harita çalması ve özenmesi gibi şeyler onu bu duruma düşürdü, hala da bu mantıktan vazgeçmiyor ve çöp bir oyuna dönüşüyor, sorunun cevabı tartışmasız: Counter-Strike. Zaten Zula oynayanları %90'ı ya Zula'dan para alıyordur ya da CS'ye sistemi yetmiyordur.
 
Zula aslında ilk çıktığı zaman güzel bir oyundu, P2W ve CS'den harita çalması ve özenmesi gibi şeyler onu bu duruma düşürdü, hala da bu mantıktan vazgeçmiyor ve çöp bir oyuna dönüşüyor, sorunun cevabı tartışmasız: Counter-strike. Zaten Zula oynayanları %90'ı ya Zula'dan para alıyordur ya da CS'ye sistemi yetmiyordur.

Katılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı