Zula'nın kelime anlamı:Zula ne ????
Pardon da bunun konuyla alakası ne? Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca nereden biliyorsunuz CS:GO oynamadığını veya diğer oyunları bilgisayarının kaldırıp kaldırmadığını?
Arkadaşlar size ne adam zula oynamak istiyor belki.
Zula açan bilgisayar CS ve Valorant'da açar.
Zula CS kadar ağır değil ve Valorant sadece 64 bit istiyor. Çözüm odaklı olalım . Adamın oynadığı oyunu eleştirirsek bir faydamız dokunmaz.Zula açan bilgisayar CS ve Valorant da açar.
Doğrulanıyor şu an bekliyorum.Steam Kütüphaneden Zulaya sağ tıklayıp özelliklere tıklayın. Üstteki yerden
Zula CS kadar ağır değil ve Valorant sadece 64 bit istiyor. Çözüm odaklı olalım . Adamın oynadığı oyunu eleştirirsek bir faydamız dokunmaz.
Yine yanıt vermiyor.Steam Kütüphaneden Zulaya sağ tıklayıp özelliklere tıklayın. Üstteki yerden
Zula CS kadar ağır değil ve Valorant sadece 64 bit istiyor. Çözüm odaklı olalım . Adamın oynadığı oyunu eleştirirsek bir faydamız dokunmaz.
Steam > kütüphane> zula sağ tık > özellikler>yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütününü doğrula.
İşe yarayabilir. Eğer hatayı sadece zula'da veriyor ve diğer steam oyunlarında hata almıyorsanız çözüm oyunu silip yüklemek de olabilir ama sorun diğer oyunlarda da varsa steami kaldırıp yüklemeyi deneyin bence.
Oyunu tekrardan yüklemekten başka çözüm gelmiyor aklıma. O da olmazsa Steami yeniden kurmanızı öneririm.Doğrulanıyor şu an bekliyorum.
Sadece Zula'da oldu diye hatırlıyorum.
Eki Görüntüle 743107
Sonuç bu, şimdi bilgisayarı kapatıp açacağım.
Yine yanıt vermiyor.
Cs'nin istediği sistem zulanın 3 katı hocam.Zula açan bilgisayar CS ve Valorant da açar.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.