Zula yanıt vermiyor

deszzzu

Hectopat
Daha fazla  
Steam'ı açıyorum, Kütüphane > Zula Online > Oyna tıklıyorum.
1605789407888.png

Böyle oluyor. Nasıl düzeltirim?

1605789512122.png

Dosya'nın olduğu yer:
1605789536401.png

Zula'nın kelime anlamı:
1605790360539.png

Benim konuda yazdığım Zula'yı diyorsanız, oyun.
Pardon da bunun konuyla alakası ne? Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca nereden biliyorsunuz CS:GO oynamadığını veya diğer oyunları bilgisayarının kaldırıp kaldırmadığını?

Arkadaşlar size ne adam zula oynamak istiyor belki.

Korumaya çalıştığınız için teşekkürler. FurkanKutlu isimli arkadaş düzgünce sormuş "güzel oyun varken" kısmı Zula'yı biraz kötülemiş gibi gözüküyor amacı neydi arkadaşın bilemem ama Ömer Gül 913 adlı arkadaş dalga geçme anlamında mı söylemiş anlamadım.

Steam Kütüphaneden Zulaya sağ tıklayıp özelliklere tıklayın. Üstteki yerden
Zula açan bilgisayar CS ve Valorant da açar.
Zula CS kadar ağır değil ve Valorant sadece 64 bit istiyor. Çözüm odaklı olalım . Adamın oynadığı oyunu eleştirirsek bir faydamız dokunmaz.
Steam > kütüphane> zula sağ tık > özellikler>yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütününü doğrula.
İşe yarayabilir. Eğer hatayı sadece zula'da veriyor ve diğer steam oyunlarında hata almıyorsanız çözüm oyunu silip yüklemek de olabilir ama sorun diğer oyunlarda da varsa steami kaldırıp yüklemeyi deneyin bence.

Zula CS kadar ağır değil ve Valorant sadece 64 bit istiyor. Çözüm odaklı olalım . Adamın oynadığı oyunu eleştirirsek bir faydamız dokunmaz.
Doğrulanıyor şu an bekliyorum.
Sadece Zula'da oldu diye hatırlıyorum.
1605791491434.png

Sonuç bu, şimdi bilgisayarı kapatıp açacağım.

Steam > kütüphane> zula sağ tık > özellikler>yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütününü doğrula.
İşe yarayabilir. Eğer hatayı sadece zula'da veriyor ve diğer steam oyunlarında hata almıyorsanız çözüm oyunu silip yüklemek de olabilir ama sorun diğer oyunlarda da varsa steami kaldırıp yüklemeyi deneyin bence.
Yine yanıt vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı