Fatih kraliyet Picopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Yeter artık. Açıyorum oyunu, yükleniyor ekranında kalıyor. Anlamadım. Her yolu denedim, gene de olmuyor. Bir çözüm bulun lütfen. İşte bu ekranda kalıyor. Sağ alttaki dönen şey de dönmüyor, duruyor.
Yeter artık. Açıyorum oyunu, yükleniyor ekranında kalıyor. Anlamadım. Her yolu denedim, gene de olmuyor. Bir çözüm bulun lütfen. İşte bu ekranda kalıyor. Sağ alttaki dönen şey de dönmüyor, duruyor.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 Hocam biraz beklemeniz lazım. Değişik bir oyun Zula. Ben de daha önce oynarken bekliyordum orada. Ne kadar beklediniz acaba açılmasını? Artı 0 Eksi
Hocam biraz beklemeniz lazım. Değişik bir oyun Zula. Ben de daha önce oynarken bekliyordum orada. Ne kadar beklediniz acaba açılmasını?
KS KS Fatih kraliyet Picopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 DDLAO dedi: Hocam biraz beklemeniz lazım. Değişik bir oyun Zula. Ben de daha önce oynarken bekliyordum orada. Ne kadar beklediniz acaba açılmasını? Genişletmek için tıkla... Saymadım ama bayağı bekledim, internetim de iyi çekiyor. Artı 0 Eksi
DDLAO dedi: Hocam biraz beklemeniz lazım. Değişik bir oyun Zula. Ben de daha önce oynarken bekliyordum orada. Ne kadar beklediniz acaba açılmasını? Genişletmek için tıkla... Saymadım ama bayağı bekledim, internetim de iyi çekiyor.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Fatih kraliyet dedi: Saymadım ama bayağı bekledim internetimde iyi çekiyor. Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Düşük geliyor olabilir. Artı 0 Eksi
Fatih kraliyet dedi: Saymadım ama bayağı bekledim internetimde iyi çekiyor. Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Düşük geliyor olabilir.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 6 Nisan 2021 #5 Allah kurtarmış. Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
yayo7 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #6 Espri: Oyun sana Valorant ya da CS:GO'ya geçmek için zaman vermiş diye yorumladım. Ciddi: HDD'niz var ve gerçekten çok eskiyse normal olabilecek bir şey gibi görünüyor. Sistemim iyi diyorsanız, oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Espri: Oyun sana Valorant ya da CS:GO'ya geçmek için zaman vermiş diye yorumladım. Ciddi: HDD'niz var ve gerçekten çok eskiyse normal olabilecek bir şey gibi görünüyor. Sistemim iyi diyorsanız, oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz.
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 Bilgisayar kendini koruyor. Artı 0 Eksi
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #8 dostum sadece ram değil islemcini ve ekran kartını yaz Artı 0 Eksi
KS KS Fatih kraliyet Picopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #9 Sorun bitmiyorrr dedi: dostum sadece ram değil islemcini ve ekran kartını yaz Genişletmek için tıkla... ekran kartım yok ıntel hd grapichs ama daha önce kasmadan oynuyodum Artı 0 Eksi
Sorun bitmiyorrr dedi: dostum sadece ram değil islemcini ve ekran kartını yaz Genişletmek için tıkla... ekran kartım yok ıntel hd grapichs ama daha önce kasmadan oynuyodum
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #10 yayo7 dedi: Espri: Oyun sana Valorant'ya da CS:GO'ya geçmek için zaman vermiş diye yorumladım. Ciddi: HDD'niz var ve gerçekten çok eskiyse normal olabilecek bir şey gibi görünüyor. Sistemim iyi diyorsanız, oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sistemi iyi birinin Zula oynayacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
yayo7 dedi: Espri: Oyun sana Valorant'ya da CS:GO'ya geçmek için zaman vermiş diye yorumladım. Ciddi: HDD'niz var ve gerçekten çok eskiyse normal olabilecek bir şey gibi görünüyor. Sistemim iyi diyorsanız, oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sistemi iyi birinin Zula oynayacağını sanmıyorum.