Zula yükletmek için bilgisayarcıya 100 TL veren adam

Saçmalık. Bahşişi, işçilik diyenler olmuş bide. Şimdiye kadar defalarca kez ufak sıkıntılar, bilmediğim şeyler için telefoncu ve bilgisayarcılara uğramışımdır, bir tanesi bile para talep etmedi. ''Borcum ne kadar?'' diye sorduğumda ise genelde ''Tamir etmedik işlem yapmadık borcunuz yok.'' tarzı cevaplar aldım. Senin ses çıkarmıyor olman da ayrı garip bence, bahsettiğin bilgisayarcı resmen dolandırıcı.

Kusura bakmayın ama 100 TL absürt bir sayı. En fazla 20-30 TL istenirdi. Hatta ve hatta bedavaya bile yapılabilirdi.

Ben laptopu tamirciye götürmüştüm. Adam içini açtı, farklı HDD ile denedi. Para uzattım bir miktar. Kabul etmedi. Dedi ki "Tamir edemedim. O yüzden almayacağım." Ha keza babam da lastiğindeki vidayı çıkarttı. Para almadılar. Esnaflık budur.

Sizin bilgisayarcınız şark kurnazlığı yapmış. 100 TL para değil ama kazanmak da kolay değil.

Kaldı ki kendisi bile uğraşmamış. Kısaca, yapılan ahlaki bir iş değil.

Saçmalık. Bahşişi, işçilik diyenler olmuş bide. Şimdiye kadar defalarca kez ufak sıkıntılar, bilmediğim şeyler için telefoncu ve bilgisayarcılara uğramışımdır, bir tanesi bile para talep etmedi. ''Borcum ne kadar?'' diye sorduğumda ise genelde ''Tamir etmedik işlem yapmadık borcunuz yok.'' tarzı cevaplar aldım. Senin ses çıkarmıyor olman da ayrı garip bence, bahsettiğin bilgisayarcı resmen dolandırıcı.
Hocam adam ustamdı kavga çıkmasın diye ses etmedim adam da zaten ucuz bir bilgisayar getirmemişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı