Zula'da zaten en fazla 200 FPS alınıyor.Sistemim iyi valoranta ve CS:GO'da normalde 300 FPS alabiliyorum ama Zula da değişiyor 100 190 falan. Sürekli drop veya düşüş oluyor çözümü nedir? (1650S ve i5 9400F bileşenlerim var) FPS yükseltmek için ne yapabilirim her konuya açığım.
75 hzMonitörünüz 60 Hz ise FPS'i 60'a sabitleyin.
75 FPS'e sabitleyin. 200 FPS alsanız da, verdiği görüntü açısından bir şey değişmeyecek.
100 FPS'ye kilitleyin zaten daha fazla kareyi göremeyeceksiniz.
200 FPS sınırını kaldırmak için buna göz atabilirsiniz. Config dosyasında fpslock var, orayı değiştirecekseniz.
Ben bunu denedim sadece sayı oynuyor başka bir albenisi yok.bunu yaptım oyunun fps sorunu var. kardeşim oynuyo sadece. Ben belki düzeltirim umuduyla açtîm konuyu .
Hocam zaten aldığınız FPS değeri gayet iyi neden dert ettiniz anlamadım...bunu yaptım oyunun fps sorunu var. kardeşim oynuyo sadece. Ben belki düzeltirim umuduyla açtîm konuyu .
Dostum o ekran kartıyla Zula oynuyorsan Allah akıl fikir versin, diyecek bir şey bulamıyorum.
Şunu da eklememde fayda var, oyun bozuk.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.