Zula'da oyun donuyor

gökhan keser

Hectopat
Daha fazla  
Zula oynuyorum. Oyunda FPS minimum 100, maximum 150-170 arası alıyorum ve buna rağmen oyuna girdikten sonra birkaç el attıktan sonra aniden ekran donuyor. Düzelir diye bekliyorum ama nafile. Masaüstüne gelebiliyorum, arkada TeamSpeak 3 açık sesler geliyor. Oyunu zar zor kapatıyorum ya da oturumu kapat deyip tekrar başlatıyorum bilgisayarımı. 3-4 gündür sürekli böyle her oyuna girdiğimde böyle. Kafayı yiyeceğim, ne olur yardım edin.

Zula oynuyorum. Oyunda FPS minimum 100, maximum 150-170 arası alıyorum ve buna rağmen oyuna girdikten sonra birkaç el attıktan sonra aniden ekran donuyor. Düzelir diye bekliyorum ama nafile. Masaüstüne gelebiliyorum, arkada TeamSpeak 3 açık sesler geliyor. Oyunu zar zor kapatıyorum ya da oturumu kapat deyip tekrar başlatıyorum bilgisayarımı. 3-4 gündür sürekli böyle her oyuna girdiğimde böyle. Kafayı yiyeceğim, ne olur yardım edin.

Sistem özelliklerin nedir?

Ekran kartı: ATI Radeon HD 7350
İşlemci: Xeon X5460
4 GB RAM

Isınma olacağını zannetmiyorum işlemci 60 derece ekran kartı da 59-60 derece arası oynuyor.
Yardım edecek kimse yok mu?
?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı