Zuoya GMK-67 alınır mı?

Hem F/P hem de güzel ses verdiğinden değil mi? Yani lube atmasam da iyi ses verir değil mi? Ayrıca ktt kang Switch'ya da Gateron Switch önerir misiniz? Yani Akko daha mı iyidir bunlardan? Fazla soru sordum kusuruma bakmayın çok hakim değilim konuya. Ayrıca link atabilir misiniz?
Akko daha iyi dediklerinizden. Kang White kullanıyorum ben.

Akko daha iyi dediklerinizden. Kang White kullanıyorum ben.

Şu an Akko'lara bakıyorum çok pahalılar toplam 1500 TL'yi geçmemeli. Ondan başka Switch bakıyorum maalesef

1500 TL'den az tutacak bir Custom toplayamazsınız.

Toplasanız bile berbat bir şey toplarsınız.

Hocam peki maksimum 300 TL'ye kadar Switch önerir misiniz Akko'lara bütçem yetmiyor. Keycaps önerinizi de bekliyorum

Hocalarım sizce akko klavye alınır mı şimdi aşağıya klavyeler yazacağım. Sizce en iyisi hangisidir?
Akko Klavyeler
1-Akko 5087B Jelly black 2203 TL AMAZON
2-Akko 3098B v3 pro yellow, pro blue, v3 plus yellow/ v3 plus pro blue/ jelly blue 2168 TL ALİEXPRES
3-Akko 3098DS Gateron yellow 2250 TL/ orange pink blue 2nd gen 2124 ALİEXPRES AKKO OFFİCİAL STORE
4-Akko 5075S/B S v3 pro yellow krem 2400 TL/ B
5-Akko 3084B
Akko 3068B 1200 TL AMAZON PRİME

ajaz ak 820 pro green plum 1849 TL /flying fish 2247 TL/ gift 2347 TL ALİEXPRESS AJAZ OFFICAL STORE

royal kludge h 81 skycyan 2443 TL/ red brown 2259 TL ALİEXPRES

Zouya gmk 67 ktt kang white +2200 TL ALİEXPRESS

@550519

Son düzenleme:
Alınır mı? Klavye arayışı içindeyim. Ayrıca attığım linkteki ürün güvenilir mi? (1100 TL vergiler her şey dahil) çakma mıdır? Ayrıca alınırsa hangi Switch ve keycapsleri önerirsiniz? Genel kalitesinden bahsederseniz sevinirim.

Aldınız mı hocam. Ben de Custom klavyelere merak saldım güvenilirse alma gibi bir planım var benim de.

Aldınız mı hocam. Ben de Custom klavyelere merak saldım güvenilirse alma gibi bir planım var benim de.
Yok hocam şu an aklımda akko 5075b plus dracula var ama zar zor indirime giriyor girdiğinde de stok bitiyor hep. Umarım alabilirim.

Hocam alabildim 2192 tlye ama şu linkte kalmış sadece stok güvenilir miydi diye aklımı kurcalıyor. Akko v3 pro yellow olanı aldım. Blue v3 pro da vardı hangisi daha iyi bilmiyorum ama sesleri aynı linear olduğu için yellowu tercih ettim. Sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleme:
Yok hocam şu an aklımda Akko 5075b Plus dracula var ama zar zor indirime giriyor girdiğinde de stok bitiyor hep. Umarım alabilirim.

Hocam alabildim 2192 TL'ye ama şu linkte kalmış sadece stok güvenilir miydi diye aklımı kurcalıyor. Akko V3 Pro yellow olanı aldım. Blue V3 Pro da vardı hangisi daha iyi bilmiyorum ama sesleri aynı linear olduğu için yellowu tercih ettim. Sizce hangisi daha mantıklı?

Hocam ben linkte attığınız ürünü whatgeekten aldım yanında Akko V3 Pro yellow tercih ettim pişman olacağınızı düşünmüyorum açıkçası güzel bir tercih olmuş ikimize de hayırlı olsun o zaman. :)

Hocam ben linkte attığınız ürünü whatgeekten aldım yanında Akko V3 Pro yellow tercih ettim pişman olacağınızı düşünmüyorum açıkçası güzel bir tercih olmuş ikimize de hayırlı olsun o zaman. :)
ne zaman aldınız hocam merak ettim de bir de kaç tlye aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı