Zuoya GMK-67 alınır mı?

peki attığım linkteki satıcı güvenilirdir değil mi? Çakma değildir yani ve ayrıca bu fiyata daha iyi bir alternatif öneriniz var mıdır? Son olarak ise kaç pin girişinie sahip switchler ve fpss oyunları için uygun mudur?
Aliexpress'in en sağlam mağazasıdır. Kendisi satıyor zaten.

Hocam zouya gayet iyiydi aslında bence daha iyi tercihler var ama tabii siz bilirsiniz

Hocam klavye çok iyi ona lafım yok fakat ISO klavyeden sonra ANSI klavyeye alışma süreci beni tereddütte bıraktı biraz. Aradığım klavyenin %75 ISO klavye olduğuna karar verdim fakat ISO klavyelerde de keycap bulmada sorun olduğunu öğrendim hala kararsızım ne yapmam gerektiği konusunda.

Bir de bu klavye hoşuma gitti 15 dk önce stokta vardı şu an baktığımda bitmiş.

https://www.amazon.com.tr/Akko-Mekanik-Klavyesi-Montajı-Düğmeli/dp/B0CD7S3SC3/ref=sr_1_1_sspa?adgrpid=152659955264&hvadid=678425497391&hvdev=c&hvlocphy=9056855&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=2742073061439947057&hvtargid=kwd-1655626149500&hydadcr=5562_2410521&keywords=akko+5075b&qid=1701275809&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1

Hocam klavye çok iyi ona lafım yok fakat ISO klavyeden sonra ANSI klavyeye alışma süreci beni tereddütte bıraktı biraz. Aradığım klavyenin %75 ISO klavye olduğuna karar verdim fakat ISO klavyelerde de keycap bulmada sorun olduğunu öğrendim hala kararsızım ne yapmam gerektiği konusunda.

Bir de bu klavye hoşuma gitti 15 dk önce stokta vardı şu an baktığımda bitmiş.

https://www.amazon.com.tr/Akko-Mekanik-Klavyesi-Montajı-Düğmeli/dp/B0CD7S3SC3/ref=sr_1_1_sspa?adgrpid=152659955264&hvadid=678425497391&hvdev=c&hvlocphy=9056855&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=2742073061439947057&hvtargid=kwd-1655626149500&hydadcr=5562_2410521&keywords=akko+5075b&qid=1701275809&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&p
Öncelikle Hocam keycaps sıkıntısı yok her yerde satılıyor ANSI keycapsler aliexpresste bulabilirsiniz.

Attığınız klavye benim aldığımdan bence 2000 TL gibi bir fiyata alınabilir attığım linki takip edin arada bir düşüyor o fiyata ama acele edin hemen bitiyor stoklar. Daha elime geçmedi ama memnun olurum çok yüksek ihtimalle. 5075B plus ANSI olması dışında her şeyi size uyacaktır yüksek ihtimal. Hot swapable, Rgb destekli 20 mod, knobu var, fabrika foamlu, hem kablolu hem de dongle ve BT bağlayabiliyorsunuz. Tasarım olarak gayet hoş, devre kartı gayet iyimiş, tüm tuşlarda anti ghosting varmış, switchler zaten biliyorsunuz, kutu içeriği gayet iyi bence beklenip alınabilir. Diğer bir önerilerim ise

Ajaz ak 820 ya da pro var ona bakın isterseniz onlar da çok iyi klavyeler bildiğim kadarıyla.

Akko 007 prebuilt

Royal kludge h 81

Bunlara bir göz atın bence

Amazon Prime varsa bu klavye 1400tl alınabiliyor.
Hocam 3000 serisine bulaşmayın diyorlar. Bağlantı sıkıntısı varmış. Forumlarda da okumuştum. Özellikle bu klavyede

Onun yerine 1200 TL'ye 5087S var amazonda bakılabilir

Öncelikle Hocam keycaps sıkıntısı yok her yerde satılıyor ANSI keycapsler AliExpress'te bulabilirsiniz.

Attığınız klavye benim aldığımdan bence 2000 TL gibi bir fiyata alınabilir attığım linki takip edin arada bir düşüyor o fiyata ama acele edin hemen bitiyor stoklar. Daha elime geçmedi ama memnun olurum çok yüksek ihtimalle. 5075B Plus ANSI olması dışında her şeyi size uyacaktır yüksek ihtimal. Hot swapable, RGB destekli 20 mod, knobu var, fabrika foamlu, hem kablolu hem de dongle ve BT bağlayabiliyorsunuz. Tasarım olarak gayet hoş, devre kartı gayet iyiymiş, tüm tuşlarda Anti-Ghosting varmış, Switch'ler zaten biliyorsunuz, kutu içeriği gayet iyi bence beklenip alınabilir. Diğer bir önerilerim ise

Ajaz ak 820 ya da Pro var ona bakın isterseniz onlar da çok iyi klavyeler bildiğim kadarıyla.

Akko 007 prebuilt

Royal kludge h 81

Bunlara bir göz atın bence

Hocam 3000 serisine bulaşmayın diyorlar. Bağlantı sıkıntısı varmış. Forumlarda da okumuştum. Özellikle bu klavyede

Onun yerine 1200 TL'ye 5087S var Amazon'da bakılabilir

Hocam tersten yazmışım ANSI den sonra ISO olacaktı. Önerileriniz için teşekkürler.

Para iadesini başlattım bakalım takibe aldım o klavyeyi. Siz ne kadar süre beklemiştiniz acaba gelmesini?

Hocam yani o kadar karmaşık bir durum ki bir bakıyorum stockun yenilenmesiyle bitmesi bir oluyor. 3 günde zar zor alabildim. Ama dediğim klavyelere baktınız mı? Malum indirim bitecek çünkü. AliExpress'ten bakın onlara

Son düzenleme:
Hocam yani o kadar karmaşık bir durum ki bir bakıyorum stockun yenilenmesiyle bitmesi bir oluyor. 3 günde zar zor alabildim. Ama dediğim klavyelere baktınız mı? Malum indirim bitecek çünkü. AliExpress'ten bakın onlara
Hocam dediğiniz klavyeler de hoşuma gitti. GMK-67yi aldığım siteden bu klavyeyi buldum fiyatları arasında çok bir fark yok değişim talep etmeyi düşünüyorum.

Prime özel

Hocam dediğiniz klavyeler de hoşuma gitti. GMK-67yi aldığım siteden bu klavyeyi buldum fiyatları arasında çok bir fark yok değişim talep etmeyi düşünüyorum.
Hocam istediğiniz özellikleri yazar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı