X xeantaur Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #51 Zyetwy dedi: Peki customda kullandıklarınızı sayar mısınız Genişletmek için tıkla... Akko V3 pro crème gele schakelaar 5-pins 50gf lineaire schakelaar met stofdichte stuurpen Compatibel met MX mechanisch toetsenbord (45 stuks) - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PBT Keycap Minimalistisch Zwart Wit Japanse Keycaps Cherry Profile 129-toetsen voor mechanisch en optisch gamingtoetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Zyetwy dedi: Peki customda kullandıklarınızı sayar mısınız Genişletmek için tıkla... Akko V3 pro crème gele schakelaar 5-pins 50gf lineaire schakelaar met stofdichte stuurpen Compatibel met MX mechanisch toetsenbord (45 stuks) - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PBT Keycap Minimalistisch Zwart Wit Japanse Keycaps Cherry Profile 129-toetsen voor mechanisch en optisch gamingtoetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #52 xeantaur dedi: Akko V3 pro crème gele schakelaar 5-pins 50gf lineaire schakelaar met stofdichte stuurpen Compatibel met MX mechanisch toetsenbord (45 stuks) - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PBT Keycap Minimalistisch Zwart Wit Japanse Keycaps Cherry Profile 129-toetsen voor mechanisch en optisch gamingtoetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Gayet okey hocam Hocam kablosuzdu galiba bu değil mi?
xeantaur dedi: Akko V3 pro crème gele schakelaar 5-pins 50gf lineaire schakelaar met stofdichte stuurpen Compatibel met MX mechanisch toetsenbord (45 stuks) - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PBT Keycap Minimalistisch Zwart Wit Japanse Keycaps Cherry Profile 129-toetsen voor mechanisch en optisch gamingtoetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Gayet okey hocam Hocam kablosuzdu galiba bu değil mi?
X xeantaur Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #53 Zyetwy dedi: Gayet okey hocam Genişletmek için tıkla... Evet içime sindi ama keşke biraz daha araştırsaydım dedim. Beğenirim illaki de gözüm illa ANSI klavye arar bir süre. Zyetwy dedi: Gayet okey hocam Hocam kablosuzdu galiba bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet 3 seçenek var bu cihazda da RGB modları da çok hoş.
Zyetwy dedi: Gayet okey hocam Genişletmek için tıkla... Evet içime sindi ama keşke biraz daha araştırsaydım dedim. Beğenirim illaki de gözüm illa ANSI klavye arar bir süre. Zyetwy dedi: Gayet okey hocam Hocam kablosuzdu galiba bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet 3 seçenek var bu cihazda da RGB modları da çok hoş.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #54 Hocam gmmk67 ansi zaten? xeantaur dedi: Evet içime sindi ama keşke biraz daha araştırsaydım dedim. Beğenirim illaki de gözüm illa ANSI klavye arar bir süre. Evet 3 seçenek var bu cihazda da RGB modları da çok hoş. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde iyiki almışım diceksiniz
Hocam gmmk67 ansi zaten? xeantaur dedi: Evet içime sindi ama keşke biraz daha araştırsaydım dedim. Beğenirim illaki de gözüm illa ANSI klavye arar bir süre. Evet 3 seçenek var bu cihazda da RGB modları da çok hoş. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde iyiki almışım diceksiniz
X xeantaur Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #55 Zyetwy dedi: Hocam gmmk67 ansi zaten? Geldiğinde iyiki almışım diceksiniz Genişletmek için tıkla... Karıştırıyorum hocam ISO olacaktı pardon. Bakalım merakla bekliyorum.
Zyetwy dedi: Hocam gmmk67 ansi zaten? Geldiğinde iyiki almışım diceksiniz Genişletmek için tıkla... Karıştırıyorum hocam ISO olacaktı pardon. Bakalım merakla bekliyorum.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #56 xeantaur dedi: Karıştırıyorum hocam ISO olacaktı pardon. Bakalım merakla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de normalde laptopta ıso kullanıyordum umarım ben de alışırım
xeantaur dedi: Karıştırıyorum hocam ISO olacaktı pardon. Bakalım merakla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de normalde laptopta ıso kullanıyordum umarım ben de alışırım
X xeantaur Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #57 Zyetwy dedi: Ben de normalde laptopta ıso kullanıyordum umarım ben de alışırım Genişletmek için tıkla... Alışırsınız hocam illa ki sizin aldığınız modelin linkini atabilir misiniz?
Zyetwy dedi: Ben de normalde laptopta ıso kullanıyordum umarım ben de alışırım Genişletmek için tıkla... Alışırsınız hocam illa ki sizin aldığınız modelin linkini atabilir misiniz?
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #58 xeantaur dedi: Alışırsınız hocam illa ki sizin aldığınız modelin linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 tane link var atıyom Akko 5075B Plus Black & Silver/Dracula 75% Mechanical Gaming Keyboard Hot Swap Three-Modes RGB 2.4GHz Wireless/USB Type-C/BT 5.0 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Akko 5075B Plus V2 75% Hot Swappable Multi-Modi Rgb Mechanische Gaming Toetsenbord 2.4Ghz Wireless/Usb Type-C/Bluetooth 5.0 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam çok sıkı takip edin illaki düşer yarın tabii aldınız olaki aniden fikriniz değişirse.
xeantaur dedi: Alışırsınız hocam illa ki sizin aldığınız modelin linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 tane link var atıyom Akko 5075B Plus Black & Silver/Dracula 75% Mechanical Gaming Keyboard Hot Swap Three-Modes RGB 2.4GHz Wireless/USB Type-C/BT 5.0 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Akko 5075B Plus V2 75% Hot Swappable Multi-Modi Rgb Mechanische Gaming Toetsenbord 2.4Ghz Wireless/Usb Type-C/Bluetooth 5.0 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam çok sıkı takip edin illaki düşer yarın tabii aldınız olaki aniden fikriniz değişirse.
X xeantaur Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #59 Zyetwy dedi: 2 tane link var atıyom Akko 5075B Plus Black & Silver/Dracula 75% Mechanical Gaming Keyboard Hot Swap Three-Modes RGB 2.4GHz Wireless/USB Type-C/BT 5.0 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Akko 5075B Plus V2 75% Hot Swappable Multi-Modi Rgb Mechanische Gaming Toetsenbord 2.4Ghz Wireless/Usb Type-C/Bluetooth 5.0 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam çok sıkı takip edin illaki düşer yarın tabii aldınız olaki aniden fikriniz değişirse. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Zyetwy dedi: 2 tane link var atıyom Akko 5075B Plus Black & Silver/Dracula 75% Mechanical Gaming Keyboard Hot Swap Three-Modes RGB 2.4GHz Wireless/USB Type-C/BT 5.0 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Akko 5075B Plus V2 75% Hot Swappable Multi-Modi Rgb Mechanische Gaming Toetsenbord 2.4Ghz Wireless/Usb Type-C/Bluetooth 5.0 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam çok sıkı takip edin illaki düşer yarın tabii aldınız olaki aniden fikriniz değişirse. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #60 xeantaur dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ayrıca şunu da belirtiyim indirimde 1660 TL falan oluyor ikisi de vergilerle 2200 TL oluyor indirim kodu var ikisinin de sayfasında ya da birinde hatırlamıyorum onu uyguladığınız da 150 düşüyor. Ben tabii aceleden uygulayamadım.
xeantaur dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ayrıca şunu da belirtiyim indirimde 1660 TL falan oluyor ikisi de vergilerle 2200 TL oluyor indirim kodu var ikisinin de sayfasında ya da birinde hatırlamıyorum onu uyguladığınız da 150 düşüyor. Ben tabii aceleden uygulayamadım.