Zuoya GMK-67 alınır mı?

Hocam yani o kadar karmaşık bir durum ki bir bakıyorum stockun yenilenmesiyle bitmesi bir oluyor. 3 günde zar zor alabildim. Ama dediğim klavyelere baktınız mı? Malum indirim bitecek çünkü. AliExpress'ten bakın onlara

Güzelmiş bunlar da.

Prime özel

Hocam istediğiniz özellikleri yazar mısınız?

%75, Kablosuz, ANSI olsa daha iyi olur ama şart değil.

Royal kludge olana bakınca alınmamak
İçin sebep yok gibi

Hocam kesinlikle güzel klavye ancak para iadesini almadan almam zor. Sizce 4 dolar fazla ödeyip attığım %100 olan klavyeyi mi alayım veya para iadesini bekleyip ona göre mi bir seçim yapayım? Eğer %100 olanı alırsam 36 dolar ödeyeceğim bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Hocam kesinlikle güzel klavye ancak para iadesini almadan almam zor. Sizce 4 dolar fazla ödeyip attığım %100 olan klavyeyi mi alayım veya para iadesini bekleyip ona göre mi bir seçim yapayım? Eğer %100 olanı alırsam 36 dolar ödeyeceğim bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Hocam bence başka bakın derim bekleyip

Hocam acele edin bitiyor indirinler yarına yalnız. Para var mı kartınızda Peki?

Midas'ta hocam 2 gün sürer gelmesi iade yapmamak daha mantıklı bir fikir gibi şu an.
Hocam aldığınız klavye gayet iyi ben önerdiğimi önerdim gerisi sizde.

Hocam bir deneyelim o zaman yapacak bir şey yok bir daha bu fiyata bulamayız.
İlerde board yenilerim belki belli mi olur.
Peki customda kullandıklarınızı
sayar mısınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı