İnceleme Zuoya GMK87

Merhaba, Custom klavye vs. hiç anlamayan biri olarak @afkybnds hocamın demesiyle GMK87 almaya karar verdim.
Klavyenin tuşsuz fotoğraflarını vs. görmek istiyorsanız @afkybnds hocamın incelemesine bakabilirsiniz. Onun tuş takımının aynısını da aldım ama o zaten gözükmüşken aldığım diğer tuş takımının fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. 3 pinli olduğu için Switch'leri takarken zorlanmadım direk oturttum, 5 pinli switchler zor oluyormuş sanırsam.

1709839340892.jpeg

1709839365155.jpeg

GIF'i de çok kolay bir şekilde değiştirdim. Fenerbahçe'li olduğum için tadic ve dzeko yapmayı tercih ettim :)

WhatsApp-Video-2024-03-07-saat-22.25.06_c97765cf.gif

Ses testi:

Ürünler:
GMK87
Kailh Box Jade Switch (90pcs)
This İs Plastic Keycaps

Kendim isteyerek bu Switch'i tercih ettim. Sesli klavye seviyorum. İyi sosyaller.

Hocam ne kadara almıştınız? En uygun nereden çözeriz?

Hocam toplam 3 küsure falan geldi bana. AliExpress en ucuz gibi duruyor. Kailh Switch de en ucuz oradan alabilmiştim. Switch vs. değiştirirseniz daha ucuza gelir tabii.

Hocam toplam 3 küsure falan geldi bana. AliExpress en ucuz gibi duruyor. Kailh Switch de en ucuz oradan alabilmiştim. Switch vs. değiştirirseniz daha ucuza gelir tabii.
Bende K380 var yazılım için kullanıyorum artık canımdan bezdirdi. Başka bir klavyeye geçmek istiyorum. Şöyle switchlerin basma hissiyatı güzel olan. Uzun süre Cherry MX Red kullandım berbat geliyor artık.

Bende K380 var yazılım için kullanıyorum artık canımdan bezdirdi. Başka bir klavyeye geçmek istiyorum. Şöyle Switch'lerin basma hissiyatı güzel olan. Uzun süre Cherry MX red kullandım berbat geliyor artık.

Ben Kailh aldım tabii sesini begenirsiniz begenmezsiniz kişiye göre değişir. Switch'lerin yanında birkaç Black, blue ve red Switch yollamışlar. Ben memnun kaldım, öneririm Kailh Switch.

Klavyeyi satmak veya takasla ilgileniyor musun?

Elimde gmk67 var yeni topladım Build'i ama %68'lik klavye olması sebebiyle çok alışamadım ve kod vs yazarken büyüktür küçüktür işaretlerinde uğraşıyorum. Şimdilik ikinci bir klavye bağladım yan tarafa ondan hallediyorum gayet pratik ama ilgilenirsen klavyelerimizi kasalarını değişebiliriz aradaki farkı atabilirim. Elimdeki GMK67'ye tape, mod vs yapmadım.

Onun dışında GMK ürünleri çok kaliteli oluyor zaten hayırlı olsun.

Şu an memnunum hocam zaten bu boyutta klavye kullanıyordum o yüzden tekrar aynı boyu almayı tercih ettim. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı