İnceleme Zuoya GMK87

Merhaba, Custom klavye vs. hiç anlamayan biri olarak @afkybnds hocamın demesiyle GMK87 almaya karar verdim.
Klavyenin tuşsuz fotoğraflarını vs. görmek istiyorsanız @afkybnds hocamın incelemesine bakabilirsiniz. Onun tuş takımının aynısını da aldım ama o zaten gözükmüşken aldığım diğer tuş takımının fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. 3 pinli olduğu için Switch'leri takarken zorlanmadım direk oturttum, 5 pinli switchler zor oluyormuş sanırsam.

1709839340892.jpeg

1709839365155.jpeg

GIF'i de çok kolay bir şekilde değiştirdim. Fenerbahçe'li olduğum için tadic ve dzeko yapmayı tercih ettim :)

WhatsApp-Video-2024-03-07-saat-22.25.06_c97765cf.gif

Ses testi:

Ürünler:
GMK87
Kailh Box Jade Switch (90pcs)
This İs Plastic Keycaps

Kendim isteyerek bu Switch'i tercih ettim. Sesli klavye seviyorum. İyi sosyaller.

Aynı sorunu yaşadım ama o şekilde çözdüğümü hatırlıyorum hocam. FN + Caps Lock ile çözmüştüm. FN + ESC yapıp sonra tekrar FN + Caps Lock vs. dener misiniz hocam.

Hocam maalesef düzelmedi FN tuşuna basmadan F kısayollarını kullanamıyorum ve Windows tusuyla alt tuşum yer değiştirdi

Hayır hocam Windows. Bir de Windows tuşuyla alt tuşu yer değiştirmiş
mac moduna alıp tekrar windows moduna alın bende ilk çalıştırdığımda aynı şekilde çalışıyordu. F tuşları için klavyenin 2-3 farklı kısayol dizilimi var. Kitapçıkta bu kısayollar arasında nasıl geçileceği filan yazıyordu bi kontrol edin isterseniz.

@bobbyvl hocam benimde klavye uyku modunda iken bazen tuşlara basınca uyanmıyor ses tekerini kullanınca uyanıyor. Sizde bu şekilde bir problem var mı?

Mac moduna alıp tekrar Windows moduna alın bende ilk çalıştırdığımda aynı şekilde çalışıyordu. F tuşları için klavyenin 2-3 farklı kısayol dizilimi var. Kitapçıkta bu kısayollar arasında nasıl geçileceği filan yazıyordu bir kontrol edin isterseniz.

@bobbyvl hocam benim de klavye uyku modunda iken bazen tuşlara basınca uyanmıyor ses tekerini kullanınca uyanıyor. Sizde bu şekilde bir problem var mı?

O bende hiç olmadı hocam. Fakat olabilen bir şeymiş. Firmware Update yapılsa da çözülememiş.

mac moduna alıp tekrar windows moduna alın bende ilk çalıştırdığımda aynı şekilde çalışıyordu. F tuşları için klavyenin 2-3 farklı kısayol dizilimi var. Kitapçıkta bu kısayollar arasında nasıl geçileceği filan yazıyordu bi kontrol edin isterseniz.

@bobbyvl hocam benimde klavye uyku modunda iken bazen tuşlara basınca uyanmıyor ses tekerini kullanınca uyanıyor. Sizde bu şekilde bir problem var mı?
Yok hocam ya düzelmedi maalesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı