Heisenmert Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 19:33 #1 ZyXEL VMG8825-T50 modem aldım. Bağlantılarını yaptım ama arayüze erişemiyorum. Modemin arkasındaki kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor. Dosya Ekleri IMG_2991.jpeg 42,5 KB · Görüntüleme: 10
ZyXEL VMG8825-T50 modem aldım. Bağlantılarını yaptım ama arayüze erişemiyorum. Modemin arkasındaki kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor.
Çözüm Einstein Salı 22:02 Heisenmert dedi: Şöyle; Genişletmek için tıkla... VLAN kısmını aktif edip 802.1Q kısmını 35 olarak ayarlayıp kaydedin.
Heisenmert dedi: Şöyle; Genişletmek için tıkla... VLAN kısmını aktif edip 802.1Q kısmını 35 olarak ayarlayıp kaydedin.
KS KS Heisenmert Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 22:00 #11 Einstein dedi: Modem arayüzünden sağ üstteki üç çizgiye tıklayıp ağ ayarları kısmından genişbant seçeneğine tıklayın. Daha sonra VDSL ayarlarını düzenle kısmına tıklayıp görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şöyle; Dosya Ekleri IMG_2996.png 83,8 KB · Görüntüleme: 9 IMG_2997.png 77,1 KB · Görüntüleme: 6 IMG_2998.png 100,9 KB · Görüntüleme: 5 IMG_2999.png 115,1 KB · Görüntüleme: 7 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Modem arayüzünden sağ üstteki üç çizgiye tıklayıp ağ ayarları kısmından genişbant seçeneğine tıklayın. Daha sonra VDSL ayarlarını düzenle kısmına tıklayıp görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şöyle;
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.316 Çözümler 561 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:02 #12 Heisenmert dedi: Şöyle; Genişletmek için tıkla... VLAN kısmını aktif edip 802.1Q kısmını 35 olarak ayarlayıp kaydedin. Artı 0 Eksi Çözüm
Heisenmert dedi: Şöyle; Genişletmek için tıkla... VLAN kısmını aktif edip 802.1Q kısmını 35 olarak ayarlayıp kaydedin.
KS KS Heisenmert Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 22:07 #13 Modemdeki kırmızı ışık gitti ama şimdi internet kullanılmıyor. Kurulumu tekrar denesem olur mu acaba? Artı 0 Eksi
Modemdeki kırmızı ışık gitti ama şimdi internet kullanılmıyor. Kurulumu tekrar denesem olur mu acaba?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.316 Çözümler 561 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:07 #14 Heisenmert dedi: Modemdeki kırmızı ışık gitti ama şimdi internet kullanılmıyor. Kurulumu tekrar denesem olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... 1-2 dk bekleyin hocam bakalım. Artı 0 Eksi
Heisenmert dedi: Modemdeki kırmızı ışık gitti ama şimdi internet kullanılmıyor. Kurulumu tekrar denesem olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... 1-2 dk bekleyin hocam bakalım.
KS KS Heisenmert Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 22:13 #15 Einstein dedi: 1-2 dk bekleyin hocam bakalım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum haber vereceğim. Einstein dedi: 1-2 dk bekleyin hocam bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 dakikaya yakın oldu. Şimdi de şu ikinci ışık yanıp sönüyor ve internet ışığı hiç yok. Dosya Ekleri IMG_3004.jpeg 49,2 KB · Görüntüleme: 6 Son düzenleme: Salı 22:33 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: 1-2 dk bekleyin hocam bakalım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum haber vereceğim. Einstein dedi: 1-2 dk bekleyin hocam bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 dakikaya yakın oldu. Şimdi de şu ikinci ışık yanıp sönüyor ve internet ışığı hiç yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.316 Çözümler 561 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:35 #16 Heisenmert dedi: Bekliyorum haber vereceğim. Hocam 10 dakikaya yakın oldu. Şimdi de şu ikinci ışık yanıp sönüyor ve internet ışığı hiç yok. Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyip bana geri dönüş yap. Artı 0 Eksi
Heisenmert dedi: Bekliyorum haber vereceğim. Hocam 10 dakikaya yakın oldu. Şimdi de şu ikinci ışık yanıp sönüyor ve internet ışığı hiç yok. Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyip bana geri dönüş yap.
KS KS Heisenmert Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 22:36 #17 Einstein dedi: Modemi resetleyip bana geri dönüş yap. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Einstein dedi: Modemi resetleyip bana geri dönüş yap. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey değişmedi ve şunu diyor. Dosya Ekleri IMG_3006.png 89,4 KB · Görüntüleme: 5 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Modemi resetleyip bana geri dönüş yap. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Einstein dedi: Modemi resetleyip bana geri dönüş yap. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey değişmedi ve şunu diyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.316 Çözümler 561 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:41 #18 Heisenmert dedi: Tamamdır. Hocam bir şey değişmedi ve şunu diyor. Genişletmek için tıkla... O bahsettiğin ışık sabitlendi mi? Artı 0 Eksi
Heisenmert dedi: Tamamdır. Hocam bir şey değişmedi ve şunu diyor. Genişletmek için tıkla... O bahsettiğin ışık sabitlendi mi?
KS KS Heisenmert Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 22:41 #19 Einstein dedi: O bahsettiğin ışık sabitlendi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hala yanıp sönüyor sonra birkaç saniye sönüyor sonra tekrar yanıp sönmeye başlıyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: O bahsettiğin ışık sabitlendi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hala yanıp sönüyor sonra birkaç saniye sönüyor sonra tekrar yanıp sönmeye başlıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.316 Çözümler 561 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:44 #20 Heisenmert dedi: Hayır hala yanıp sönüyor sonra birkaç saniye sönüyor sonra tekrar yanıp sönmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... DSL bağlantısını doğru yaptın mı? Artı 0 Eksi
Heisenmert dedi: Hayır hala yanıp sönüyor sonra birkaç saniye sönüyor sonra tekrar yanıp sönmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... DSL bağlantısını doğru yaptın mı?