ZyXEL EX3501-T0 modem nasıldır?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 39

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam dostlar. Bugün Türk Telekom geldi ve bu modemi kurmuş. Yarın da binanın oradan ayarları yapacağız demiş ve interneti keserek göndermiş. Şu an evde internet yok, bende modemi inceleyeyim dedim.

Bu modemden en yüksek verimi nasıl alırım? Türk Telekom'un kendi getirdiği kare bir şey var, modem var. 200Mbps internet paketini aldım, babamın söylediğine göre adam test ettiğinde 204Mbps'i görmüş.

Bu adamlar bütün kurulumu yaptıktan sonra, bir daha eve girmeden sadece binanın girişinden ayar yapması yeterli oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, internetiniz kesilmiş olsa bile teknik ekip, binanın girişindeki ana kutudan gerekli port aktivasyonunu tamamlayabilirler. Eve tekrar girmelerine gerek kalmaz.
Peki hocam teşekkürler. 70 m², 2+1 ev icin bu modem sıkınti yaratır mi? O kare getirdikleri sey nedir tam? Fiber icin mi?

Yaratmaz, aksine harika iş çıkarır.
Evin merkezi bir noktasına yerden yüksek bir yere koyduğunuz sürece, sinyalin zayıf kaldığı bir nokta kalmayacaktır.
Hocam modem benim odamda kapının tam onunde masamın üzerinde yuksek bir yerde. Baktığımız zaman evin tam ortasında. Yani bir adım daha atsak araya cikiyor orda durursa da bir köşeye uzak kaliyor. Umarım dediğiniz gibi olur bakalim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı