ZyXEL modem VDSL yerine ADSL bağlanıyor

Hocam benim modemi sıcaklardan dolayı çok net koparıyor çok sorun çıkarmaya başladı ve net gidip gelince otomatik bağlanmıyor her seferinde ben elle şifreyi girip bağlanıyorum otomatik bağlan seçeneği aktif olduğu halde. Geleceğe yönelik yeni modem almak istiyorum Keenetic Hopper DSL AX1800 bu modemi almayı düşünüyorum ne dersiniz? Herkes çok memnun bu modemden.

Sahibinden de çok uygun fiyata AX1800 xyzeller var onlardan birini al. ZyXEL'den şaşma. Eski modenin içini açıp işlemcinin üzerindeki soğutucun üzerine devrelere dokunmayacak şekilde bakır telden soğutma bloğu koyarsan kopma geçer. Ama modem çok eski. Gel ile sahibinden de 800TL modem var. Ama dikkat et VDSL destekli olacak.

Sahibinden de çok uygun fiyata AX1800 xyzeller var onlardan birini al. ZyXEL'den şaşma. Eski modenin içini açıp işlemcinin üzerindeki soğutucun üzerine devrelere dokunmayacak şekilde bakır telden soğutma bloğu koyarsan kopma geçer. Ama modem çok eski. Gel ile sahibinden de 800TL modem var. Ama dikkat et VDSL destekli olacak.
Keenetic hopper dsl ax1800 aldım baya araştırdım pek memnun olmayanı ve sorun yaşayanı görmedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı