ZyXEL VMG3312 B10B Doping 24 MBps İnternete Bağlanma Sorunu

Maxwelll50

Hectopat
Daha fazla  
İnteret paketimi geçen gün 16 MBps'den 24 MBs'ye yükselttim. İnternette ara sıra kopmalar başladı. Dopingi aradım modeminizin kaldırmadığını söylediler. Fakat modem destekliyor modemin markası TTNET ZyXEL VMG3312 B10B sorunu nasıl çözebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doping'e geçmek ile çok büyük bir hata yapmışsın. İnternetin kopması Doping'de yaklaşık 8-10 kere kopma oluyor. Oyun bana eziyet gibi geliyor. Size tavsiyem 24 ay bekleyip başka bir internete geçmeniz. Şahsen ben gün sayıyorum.

Yok artık daha neler. Elindeki ürün VDSL hattı destekliyor 100 MBps hız alabilirsin altyapın varsa bu ürüne bile kaldırmıyor demişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modem bende de var, yaklaşık 2.5 senedir kullanıyorum ve artık yarın gidip yenisini alacağım. İlk 1.5 sene sürekli net kullanmadığım için pek yakınmadım bu durumdan ama son 6 aydır sürekli sorun çıkarıyor. Evim kutunun dibinde ama kotam sıfırlanınca bile 2 - 3 MBps ile bağlanıyorum internete. Sürekli kopması da cabası. Bu modem üretici firmanın sitesinde bile görünmüyordu en son baktığmda, sen düşün. :)

Yeni modem aldım ve kurulumunu yaptım ( Asus DSL N16 ), hızım 3 iken şimdi 13 oldu. Karar senin. :)

hat uyumsuzluğu falan da olabilir bunlar kampanya ürünü olduğu için herhangi bir sayfada yer almıyor malesef. ara müşteri hizmetlerini sor bakalım bi çözümü vardır mutlaka 4441150 idi heralde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı