Almanca dil bilgisi kitapları

gdeniz123

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2014
Mesajlar
547
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Bu sene Almanca dersleri almaya başladık okulda. Zaten öğreniyoruz ama haftada 2 ders çok az bence. Zaten bir haftada çok fazla şey yapamıyoruz. Yapsak bile yani konuları işlesek bile çoğu kişinin aklında soru işareti kalıyor ama vakit yok sorup öğrenmek için bu durumda öğretmenlerde zor durumda kalıyor. Kısa ders aralarında sorup soruşturuyorlar. Almanca'yı da okulda öğretiyorlar diye değil öğrenmek istediğim için öğrenmek istiyorum. Zaten 2. bir yabancı dil öğrenmek istiyordum şimdi okulda Almanca dersi görünce Almanca mı Fransızca mı kararsızlığım ortadan kalktı. Şimdi Almanca'nın konularını baştan sona anlatan kitaplara ihtiyacım var. Okul dışında özel olarak ilgilenmek istiyorum, internetteki kaynaklar malesef yetersiz oluyor ve bir sitenin dediğini öbür site veya videolarda birbirlerini tutmuyor bilgiler. Telaffuzları yanlış yapıyorlar birileri. Kim olduğunu da bilemiyorum iki videoya bakıyorum ikisi farklı seslendiriyor, kendimde yeni öğrendiğim için anlayamıyorum. Dil bilgisini anlatan kitaplara ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkür ederim.

@Recep Baltaş Meşgul ettiğim için özür dilerim Recep Abi. İnternette bir türlü iyi Almanca öğreten site bulamadım. Okulda dağıtılan kitaplarda fazla ayrıntılı anlatmamışlar konuyu. Bir kitap alabilirim ama ne alayım? Önerebileceğin bir kaynak varsa çok sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı