Windows 8.1 LoL Msvcr80.dll Hatası

:( Hala aynı hatayı veriyor. Acaba ilk mesajımda dediğim gibi yaparsam bir problem olur mu? Sıkıntı çıkacak ve bilgisayar çökecek diye korkuyorum.
 
Hatada verilen dosyanın içine atılmıyor. Linkteki programı da indirdim yeniden denedim, bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var diyor. Özel izinler açık değil, acaba ondan mı böyle sorunlar çıkıyor? Özel izinleri de açamıyorum :(

Edit: Sorunu düzelttim, fakat yeniden denediğimde uygulama hatası ortaya çıktı. (Kusura bakmayın sizi de çok uğraştırdım)

dasds.png
 
Bu sorun da redistlerden kaynaklanır genelde. Oyunu silip tekrar kurmayı denediniz mi? Oyunu silip tekrar kurun. Antivirüs varsa devre dışı bırakın. Paylaştığım redistleri eksiksiz kurduğunuzdan emin olun. Oyunu tekrar kurduktan sonra mümkünse hepsini bi repairden geçirin. Oyun D'de ise C'ye kurun. Directx ve framework 3.5, 4.5.2'yi de kurun. Bu işlemlerin hepsini oyunu silip tekrar kurduktan sonra yaparsanız daha iyi olur.

Directx: Download DirectX 9.0c End-User Runtime from Official Microsoft Download Center

Framework 3.5: Denetim masası>Programlar>Windows özelliklerini aç veya kapat>Framework 3.5'i etkinleştirin.

Framework: 4.5.2: Download Microsoft .NET Framework 4.5.2 (Web Installer) for Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2008 SP2...
 
Directx, win 98, win server 2003 vb. versiyonları çalıştırmalısınız diye hata verdi. Framework 4.5.2 başka bir yükleme işlemi çalışıyor deyip yüklenmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı