Toplama Sistem vs Msi Ge60 2PC-496XTR

Hygeia

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2015
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ilk önce MSI dizüstü bilgisayarını almayı düşünüyordum. Bir kaç gün önce bir arkadaşım aklımı çeldi ve sistem toplamamı tavsiye etti ben de kararsız kaldım. Taşınabilirliği ön planda tutuyordum fakat evden işe gidiyorum akşam da eve geliyorum çok önemsemedim o yüzden. MSI'ın fiyatı 2550 lira oluyor, ben ona 240GB lık bir SSD takmayı düşünüyordum fiyatı yaklasık 2900 lira falan olacaktı herhalde. Sistemimde yaklaşık o fiyata denk geliyor çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. :)

Msi link
www.hizlial.com: MSI GE60 Apache 2PC-496XTR i5-4200H 2.8GHz 8GB 1TB 2GB GTX850M 15.6"

Topladığım sistemin fotoğrafını ekledim :)

Yardımcı olabilecek biri yok mu?

image.jpg
 
Masaüstü her açıdan daha performanslı, hemde çok daha performanslı. Laptopun cazip yani taşınabilir olması. Ev içinde kullanılacaksa masaüstü daha iyi olur ancak sürekli taşınacaksa laptop almalısın.
 
Düşündümde masaüstü almak daha mantıklı gibi geliyor. Sizinde önerebileceğiniz bir sistem var mı ? (Monitor dahil)
 
Sistemin güzel ancak sosyal de çoğu kişi Zotac markasını soğutmasından dolayı tavsiye etmiyor. Zotac yerine Galax markasını tercih edebilirsin.
 
Ekran kartını Zotac yerine başka marka alın. Oyun oynicaksanız IPS monitör almayın. Tepkime süresi 7ms. Ramlerin cl9 olduğundan emin olun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı