GTX 970 ROG STRIX BIOS Arızası

freerunning321

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar vatandan bilgisayar topladım.

  • i7 4790k
  • Asus GTX 970 ROG strix
  • Asus z97-a anakart
  • 8 GB Ripjawx bellek

Oyunlarda takılmalar yaşıyordum. Vatana bıraktım ekran kartı BIOS'unda sorun var servise yollucaz. Orda onarcaklar size geri vercez dediler. Ama ben onarım istemiyorum değişim istiyorum Zotac GTX 970 amp extreme ekran kartı ile üstüne 50-60 ne gerekiyor ise eklerim. Bunu yapmam için ısrar etmem işe yarar mı veya ne yapmalıyım onardık diye geri verirler ve tekrar aynı sorunu yaşarım diye çok korkuyorum. :mad::sansür::hasta:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri aldığın tarih itibarı ile 15 gün diye hatırlıyorum iade ve para talep hakkın var. Bununla beraber ürünü aldığın fatura ile servise vermişsin nasıl olur da Bios'ta sorun olur. (Ayıplı ürün adı altında iade iste aynı kartı değil aynı marka modelden başka bir kart talep et yada hediye çeki isteyebilirsin.) Sen müşterisin!!! Yedirtme hakkını.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri aldığın tarih itibarı ile 15 gün diye hatırlıyorum iade ve para talep hakkın var. Bununla beraber ürünü aldığın fatura ile servise vermişsin nasıl olur da biosta sorun olur. (ayıplı ürün adı altında iade iste aynı kartı değil aynı marka modelden başka bir kart talep et yada hediye çeki isteyebilirsin.) Sen müşterisin!!! yedirtme hakkını
Hediye çeki istiyorum. Ürünü aldığım fiyatın aynı parasının üstüne ekleyerek Zotac gtx 970 amp extreme geçmek istiyorum. Eğer mümkünse böyle birşey arayıp durcam. Israr etcem.

Arkadaşlar birde lolde felan item alınca bi anlık takılma yaşıyordum. Bu nedendir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac'ta daha büyük sorunlar yaşarsınız ki tavsiye etmiyoruz bile. Kartı servise gönderin yeni BIOS atsınlar. En iyisi servise göndermek şu durumda.

Arkadaşlar birde lolde felan item alınca bi anlık takılma yaşıyordum. Bu nedendir?
Ekran kartından değil, sabit diskten veya internet bağlantınızdan dolayı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı