Thermaltake Versa 2 500W Güç Kaynağı Yandı

aslan29

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2015
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 10 gün önce bi bilgisayar topladim. Geçen günlerde konu acmistim RAM'lerim bozuk diye. Onlar yenildendi. 15 20 dk öncede sigorttalar atti hemen söktüm kabloları ancak PSU'nun icini incelegimde icinde bi parcasinin yandigini, karardigini gördüm. Garanti bunu kabul edermi mi ? Kasam Thermaltake Versa 2 500W kasadan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul şirinevlerde özel bir bilgisayarcida topladim. Daha önceki pcyide bu yerde toplamistim. 5 sene sıkıntısız kullanmıştım. İnsallah kullanici hatasi demezler,diyeceklerini sanmıyorum 2400 TL verdim. Birde psu almiyim 300 400 TL daha verip. O yüzden sordum daha önce başına gelen var mı diye kimde kabahat buluyorlar gibisinden 10 gün oldu toplayalı bilgisyarı.
 
Şuan üzerindeki 500 watt dı. Acaba kaldırmıyor mu? Senin dediğin 600 watt gerçek 600 watt mı? Kafada soru işareti kalıyor. Bazıları benim kullandığım gibi 230 TL ye kasa felan hepsini içinde veriyorlar. Orda hata yaptığınımı düşünüyorum. Thermaltake diye aldık fos çıktı bakalım akşam ne olacak şu an çalışıyorum. Akşam üstü götürücem.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı