Lenovo Z510 GTA V'i açar mı?

TpszTelevizyon

Kilopat
Katılım
23 Ekim 2013
Mesajlar
1.055
Makaleler
24
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisliği
Lenovo Z510 kullanıyorum, Özelliklerim bunlar. Bilgisayarımda yüksek ayarlarda çalıştırabileceğim oyun olsa bile medium ayarlarda oynayan birisiyim. GTA V'i hangi ayarlarda oynayabilirim ve benim her oyunda uyguladığım medium ayarlarda açabilir miyim?

Eki Görüntüle 44359

Bu konuda sorduğum sorulardan birisiydi bu ve cevap olarak ayrı bir konu aç demiştiniz. Cevabınıza göre GTA V'i Greenmangaming üzerinden alacağım.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. :)

@Recep Baltaş
 
Şimdi alayım mı almayayım mı hazır böyle bir fiyatı bulmuşken. Medium ayarlarda çalıştıracak ise gözüm kapalı şimdi alırım. :) Neyse ya, ne yapalım bu akşam alıyorum. :) Oyun tarihi gelene kadar San Andreas oynarız. :) Gerçi şu Far Cry4'ü de çok istiyorum. Ama Fiyatı GTA V'ten daha pahalı. :bıyık:
 
Far Cry 4'ü tatmin edici bir şekilde oynayacağınız düşünmüyorum. Tahminen GTA 5'i orta ayarlarda açacaktır.
 
Lenovo z510 kullanıcısıyım. Makine gerçekten sağlam. Belki bir ultra da oynayamazsınız ama bir medium-high açacağınıza garanti verebilirim. (y)

Evet bende çok memnunum şu ana kadar neredeyse hiç sorun yaşamadım yaşadıysam bile Technopat'a yazıp çözmüşümdür. :) Özellikleri haricinde dış görünüşünü de çok seviyorum. Sanırım alüminyum kasa ama emin değilim, değil diyen kesim de var.
 
Sevgili @TpszTelevizyon, bende de aynı laptoptan var, alıp almama konusunda kararsızım. Bilgi verebilir misin? Tatmin edici bir kalitede çalışıyor mu oyun?

Zahmet olmazsa bir de ss koyabilirsen çok güzel olur. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı