Note 4 N910 vs N910C veya N910CQ?

Ismail Dilaver

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2013
Mesajlar
49
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl aynı arkadaşa yanlış bilgi vermeyin her yazının altına yorum yapmak zorunda değilsiniz. H modeli 4G'siz modeldir. C modeli ile CQ modeli arasında donanım olarak hiçbir fark yoktur , ikiside Exynus 5433 ve 4G'li modelidir. Sadece Türkiye'de Q modeli diye bir kodlama vardır ama C modeli ile aynı donanıma sahiptir. CQ olanlar Samsung Türkiye garantilidir.
 
CQ samsung garantili dediğiniz gibi bir de NOTE 4'ün snapdragon 805 modeli var, Exynos 5433 daha iyi işlemci olarak Exynos modeli tercih et.
 
@Lawyer23 okumadan konuya atlama. 3 ayrı linktekilerin farklarını sormuş. 'Hiçbir farkı yok, çünkü hepsi C' diye belirttim. Diğer modeller konu ile alakalı değil. C ile başlayan modeller tıpatıp aynı ve Exynos modelidir.
 
arkadaşlar merhaba

benim cihazım SM-N910CQ ve bu üründe led flip kılıf çalışmıyor. ama N910C modelinde sorunsuz çalışıyor. bilgi verebilecek olan var mıdır
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı