iPhone 6 & Plus veya Samsung S6 & Edge?

TheGamers

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, telefon alacağım bugün ama hangisini alacağıma karar veremedim. Hangisi bana göre onu da anlayamadım. Tıp öğrencisiyim, işime hangisi gider, yardımcı olur musunuz Technopat'lı kardeşlerim?
Telefonları Vatan Bilgisayar'dan alacağım galiba, buradan ucuzu yok.
www.vatanbilgisayar.com: APPLE Cep Telefonu Modelleri Akıllı Cep Telefon Fiyatları - VATAN
www.vatanbilgisayar.com: SAMSUNG Cep Telefonu Modelleri Akıllı Cep Telefon Fiyatları - VATAN
iPhone6 64 GB olanı alacağım, 2700 tl ama 2700 tl verince de plus 16 GB alasım geldi. Daha değişik. Ora Samsung reyonuna baktığımda hem daha ucuz hem de daha kaliteliymiş gibi.


Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem biraz beklemen olacak. Önce biraz Galaxy S6 Edge'de çıkacak sorunları gör ondan sonra karar verirsin. Belki Touchwiz deliler gibi kasacak (yine). Acil alman gerekiyorsa Iphone 6 Plus 64 gb al. Bu arada Iphone 6 Plus'u bilmiyorum ama Galaxy S6 yoğun kullanımda 4,5 saatlik şarj ömrü sunuyormuş. Ayrıca karar vermen lazım internetten sürekli indirme yapmayı, Torrent kullanmayı filan seviyorsan Android al. Eğer Ios'un belirlediği çerçeveler içerisinden çıkmam benim için sorun değil diyorsan Iphone al. 3-4 senelik stabil kullanım istiyorsan yine Iphone derim çünkü Android telefonların performansında fazlaca düşüş yaşanıyor.
 
Yazılım desteğinin sürmesini isterseniz Iphone 6+ öneririm . Touchwiz arkadaşımızın dediği gibi deli gibi kasıyor. Aldığınızı telefonun tadını alamıyorsunuz samsungda.
 
16 GB yeterli olur diyorsanız (sistemin kapladığı alanı sayarsak 10-12 gb arası birşey olur diye tahmin ediyorum) iPhone 6+, eğer bana 16GB yetmez diyorsanız iPhone 6 64 GB almanızı tavsiye ederim. iOS yazılım desteği, stabilitesi vs. bir çok konuda benim gözümde daha iyi bir sistem.
 
Samsung s6 ile birlikte TouchWiz' de büyük değişikliklere imza attı, eskisi gibi ağır ve kasan bir arayüz değil artık TouchWiz.

S6 öneririm.
 
İyi uygulamalar genellikle android için de ios için de oluyor essential anatomy'i beğendim ancak hem kendisi hem de uygulama içi satın alımları biraz pahalı tabi hem android'de hem de ios'da uygulamaları ve uygulama içi satın alımları ücretsiz almanın yolları olduğu için eğer orjinalliğe önem veren biri değilseniz sıkıntı olmuyor eminim güzeldir ancak iphone 6'yı görmedim s6 edge'yi de kısa süre gördüm ilerleyen zamanlarda bir sıkıntısı çıkmazsa güzel telefon.
 
öncelikle düşüncelerini yorumlayan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi ediyorum, İphone6+ 16gb veya 64gb'lığını alacağım elimdeki iphone5s 16gb hafızada dediğiniz gibi sıkıntı yaşıyorum gb'dan dolayı o yüzden de büyük ihtimalle 64 gb alırım eğer bildiğiniz ucuza ve güvenilir bir mağaza, e-ticaret sitesi varsa yorumlarsanız sevinirim :)
 
öncelikle düşüncelerini yorumlayan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi ediyorum, İphone6+ 16gb veya 64gb'lığını alacağım elimdeki iphone5s 16gb hafızada dediğiniz gibi sıkıntı yaşıyorum gb'dan dolayı o yüzden de büyük ihtimalle 64 gb alırım eğer bildiğiniz ucuza ve güvenilir bir mağaza, e-ticaret sitesi varsa yorumlarsanız sevinirim :)
Reklam gibi olmasın sonuçta sen sormuşsun şu site var tanıdığın fiyatları genel olarak nasıl bilmiyorum kıyaslama yapmak lazım uygunsa ben olsam ordan alırdım senin için de bir seçenek olur en azından: www.vakifdanal.com: Apple iPhone 6 Plus 64 GB Space Gray ( Apple Türkiye Garantilidir ) :: VAKIF AVM
Altın ve gri renkleri var sanırım.
 
Iphone 6 plus almalısın çünkü samsung s6 edge üretimini durduracak ilerde güncelleme sorunları ile karşılaşabilirsin apple bu konuda daha iyi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı