Iphone 6 vs Samsung S6

Samsung telefonların Amerika fiyatları Türkiye fiyatları ile karşılaştırıldığında çok cazip değil. Pasaport kayıt ücretini de ekleyince Türkiye'den Samsung almak daha mantıklı olur. iPhone aldırmayacaksanız bence Amerika'dan getirtmeye gerek yok.

Benim tercihim IOS ve uygulama güvenliği ile stabil çalışmasına olan güvenim nedeniyle iPhone 6 olurdu. Hangisini alırsanız alın en az 64 GB hafıza kapasitesi ile almayı unutmayın. 16 GB telefon alınmaz artık.
 
Öncelikle herkese teşekkür ederim cevapları için. Uzun bir ROM tartışması dönmüş fakat dediğim gibi o tarz şeyler ile uğraşmayacağım için sıkıntı yok. Stabilite ve 2. el pazarını da hesaba katarak Iphone 6 almaya karar verdim.
 
Jailbreakla root bir mi ? Senin ö özgurluk dedigin olay arayüz değişmesi. Ben arayüzü root atmadan bile degistiriyorum. Maden jailbreak dedin S3e at bi Cm12 bak bakim ne oluyor ? Telefona hayat geliyor. Iphone 4 e rom yükleyemessin. Yani Iphone 4 çöptür.

Telefon önerilerine Z2, Z3 ve G2 gibi cihazlarıda öneriyorum. Android fan dersen haklısın. Yanlış kanıya varmışsınız. Peki yazdığım yalan mı ? Jailbreak la Root bir mi ? Ben eğer sistem çekirdeğine girip değişiklik yapabiliyorsam bunun tam adı özgürlüktür.

@Furkan Yenen Tabiki de Jailbreak ile root farklı şeyler. Fakat Jailbreak deneyimi yaşamadığınız belli. Android'i rootlu iOS'i de Jailbreak'li olarak kullandım ve Jailbreak bambaşka bir şey.

Öncelikle herkese teşekkür ederim cevapları için. Uzun bir ROM tartışması dönmüş fakat dediğim gibi o tarz şeyler ile uğraşmayacağım için sıkıntı yok. Stabilite ve 2. el pazarını da hesaba katarak Iphone 6 almaya karar verdim.

Bence en doğru kararı vermişsiniz. Güle güle kullanın. :)
 
Appleciler toplanmış yine taraflı yorum yaptığınız belli elinizdeki telle kısıtlısınız 1 sene sonra güncelleme gelmiyor telefon donmaya başlıyor o telefon nasıl seni 3 yıl idare etsin iphone 4s şuan cokmu hızlı

Müzik için çokmu iyi o telefon biyerde olsan muzik indiremessin i-tunese bağlı olarak müzik dinliyorsun bu kısıtlılık değil midir kardeşim

Oo 3.5 ekran GTA bide iPhone 4 benim gördüğüm kadarıyla o telefon şuan nete girerken bile donuyo
Ben sizin gibi insanlara anlam veremiyorum. Birkaç forumu bu sebeple bıraktım, bilmeden atıp tutuyosunuz. Tamam herkez herseyi sonuna kadar doğru bilicek değil ama Sayın Obama bile bukadar iddaalı konusmuyor ): ip4'e ios8 geldi, itunes'tan ücretli müzik indirmek istemiyor iseniz belirli uygulamalar ilede sınırsız müzik keyfine varabiliyorsunuz. Bağlı olmana gerek kalmadan.
Ve nete girerken donmuyor, takır takır çalısıyor bende.

700 tlye bir Zenfone 5 almak varken neden 2010 yılında çıkmış hurdayı alsın ? Telefon deli gibi kasıyor.
Hurda hangisi oluyor ? Arkadasın hurda almak gibi bir niyeti olmasa zaten konuyu açmadan direk İphone alırdı.

Samsung S6 derim tabii ki. iPhone 6'nın veya iPhone 6 Plus'ın S6'dan hiçbir üstün yanı yok.
Evet yok, haklısınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı