MSI Gaming 7 Açılıp Kapanma Sorunu

vefaaksaray

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar
Birkaç ay önce msı gaming7 4790k bir bilgisayar topladım. Bu güne kadar bir sıkıntı yoktu bugün kasayı açmaya çalıştığımda açma tuşuna bastım ışıklar geldi 2sn sonra kapandı birdaha denedim aynısı oldu. Bende kasanın yan kapağını açarak anakarttaki tuşa bastım yine aynısı oldu. Fişten filen çıkardım kabloları filan kontrol ettim. Sonra tekrar bastığımda açıldı şuan aynı bilgisayardan yazıyorum çalışıyor fakat neden böyle birşey yaptı kapatmaya korkuyorum açılmıyacak diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI live update 6 programını indirdim sitesinden burda yeni güncelleme olarak bios 'un yeni sürümünü gördü burdan güncelleştir dediğimde kendi kendine biosu güncellermi windows açıkken
 
Yapılması gereken ekstra bir durum varmı ?
Normal biosu indirdikten ve birkaç driver güncellemeside varmış onlarıda indirdikten sonra güncelleştir diyorum ozaman
 
Şunu söyliyim ben aldığımda arada 100tl fark vardı o farkı ver gaming7 al sonucta bun anakart üzerinde
  • power
  • O.C
  • reset
  • çift bios
  • cmos
Tuşları filan var gaming 5 te cmos varmıydı bilmiyorum ama bunların tuşları bile yoktu. çift biosta hayat kurtarıyor 100tl ye ödenecek bir bedel bence
 
Biosun uçtuğunda yada herhangi bir değişiklikte biosu arzalandığında diğim diğer bios'a geçerek normal kullanımı açabiliyorsun . diğer anakartlarda biosta oluşan bir arızada, arıza basit değilse o anakart servise gidiyor benimkide gitti. Çift biosata gitmiyor sen diğer bios la devam edebiliyorsun. bence çok güzel bir özellik senin 20 günlük bekleme süreni ortadan kaldırıyor.

Benim diğer problemime cevap veren yokmu güncelleştir diyorum ozaman . internetten bi makale buldum virüs programını filan kapat diyor. kapattım başka yapmam gereken birşey varmı ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı