Conn Oyun Bilgisayarı Hakkında Düşünceleriniz

Bosphorus

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2014
Mesajlar
119
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Recep ve Ali kardeşim merhaba. GameX fuarında sizlerde görmüşsünüzdür bu bilgisayarı. Bana sağlam bir toplama bilgisayarı gibi geldi. Sizin düşünceniz nedir. Sanırım yeni bir firma. Ve sıvı soğutma sistemleri falan bana farklı geldi?
 
@Recep Baltaş @Ali Güngör siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Mini-ITX üst düzey oyun sisteminden, çift işlemcili çalışma istasyonu sisteme kadar konfigürasyonlar hazırlanmış. Sizlerden incelemelerini görebilir miyiz bu bilgisayarların? Pheonix' in Oblivion ve Rebirth incelemelerinden sonra, beklentim yok desem yalan olur :)
(Not: Konuyu hortlattım ama, açık ve cevaplanmamış, ayrıca gereksiz eski bilgi içermeyen bir konu varken, yenisini açmanın gereksiz olacağını düşündüm. Bu konuda bir hatam olduysa belirtirseniz sevinirim, zira kurallarda bu konuda olumsuz bir maddeyle karşılaşmadım.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı