Şaka Kanalı İçin Mikrofon

Mr. J

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2014
Mesajlar
522
Yer
Evren/Dünya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar yazın arkadaşlarımla beraber şaka kanalı açacağız. Sorum şu şeklide yaka mikrofonunu nasıl kullanırız ? Videoyu ayrı, yaka mikrofonundan sesi ayrı alıp birleştirme mi yaparız ?
Mesela aşağıdaki ürün kablosuz diyor. Bunu telefona kablosuz bağladıktan sonra sesi nasıl kaydederiz ?
www.hepsiburada.com: Weisre Wm-101A Profesyonel Kablosuz Yaka Mikrofon Fiyatı
 
Valla sesi telefondan kaydedersiniz gibi düşünüyorum. Tam bilmiyorum ama yani helal olsun :) Biraz yürek lazım o işe :D
 
Mikrofon hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama Türk insanlarına şakalı, sosyal deneyli, korkutmalı şakalar yaparsanız anlamayabilirler, dayak yersiniz. Aman diyeyim dikkat edin. Geçen de bir kanalda görmüştüm, insanlara yastık atıp yastık savaşı yapalım mı diye soruyorlardı. 4-5 kişi ağız burun girişti şaka yapana. Böyle şakalarda dikkatli olun yani orada ben olsaydım yastığı atmadan önce sorardım çünkü ilk önce yastığı atınca anlamıyorlar dalıyorlar direk :D Aman diyeyim dikkat edin böyle şeylere, bu arada kanalı da paylaşın ismini izlemeyi çok isterim, bayılırım böyle şeylere şimdiden emeğinize sağlık.
 
Kanalın ismini düşündüm ama arkadaşlarla da konuşup ortak bir karar alacağız. Eğer dayak yeme gibi bir durum olursa Flash gibi koşabilir yada adama direk kamerayı gösteririm. :) :)

Güncel.
 
Kardeşim bizimde böyle bir niyetimiz var muhtemelen vivox tv yi izleyerek gaza gelmişsindir :D neyse biz kamera falan almayı da düşünüyoruz istersen mesaj at konuşalım
 
Yeni gördüm konunu , bende maksimum 2 hafta içerisinde başlıyorum bu işe , tek eksiğim kablosuz bir yaka mikrofonu kaldı ve 150 liralık bir bütçem var , bulduğum an videolar gelecek :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı