Foxconn G41MXP Anakarta Hangi Ekran Kartı ?

rap_fetter

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2012
Mesajlar
10
Üşengeçlikten resim koydum umarım gerekli her bilgi vardır. Sistemde ekran kartı ve monitör (Full HD) değişikliği düşünüyorum biliyorum sistem pek mükemmel değil ama çok anlamadığım için danışmak istedim. Bu sisteme alabileceğim en iyi ekran kartı acaba hangisidir ?

Ben GTX 750 ti düşündüm fakat sistem kaldırır mı bilemiyorum. Bütçem 500-550 arası. Amacım GTA 5, AC Unity tarzı yeni oyunları oynamak. Bu fiyatlarda bir ekran kartı bu sisteme ağır mı gelir kafam çok karışık şimdiden teşekkürler.

PC 1.JPG
PC 2.JPG
PC 4.JPG
PC 3.JPG
 
Recep abi peki anakart değişikliği şart mı ? Anakart sadece görüntü verme açısından mı sorun çıkarır ve düzeltilemez bir sorun mu ? Yoksa ekran kartına darboğaz da yaptırır mı ? Eğer çok sıkıntı çıkarıp beni pişman edecekse birde orta seviye bir anakart tavsiyesi iyi olur. Birde R9 270 ve 750 Ti arasında performans olarak hangisi daha iyi daha avantajlı, değişiklik yaparken mağdur olmak istemiyorum yardımlarınız için teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler Recep abi Foxconn sorun çıkarırsa zaten mecbur değişiklik gerekir ,bir denemek lazım o zaman çok teşekkürler.

Recep abi bütçeyi biraz arttırdım (600-650) R9 270x düşünüyorum ana kartta değiştirebilirim fakat kararsız kaldım. Acaba R9 270x den tam performans alabilir miyim. Sizce en iyi tercih hangisi olur R9 270x çok darboğaz yaparsa R9 270 almak daha iyi ,birde kesin bir şey söylerseniz iyi olur 750 ti mi R9 270 mi ,şu daha iyi derseniz daha açık olur :) bu üçünden birini söylersen sevinirim recep abi teşekkür ederim :) @Recep Baltaş
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı