Casper Notebook için Fan Önerisi

pokemon210

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2014
Mesajlar
279
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar herkese, hayırlı forumlar;

Ben iki gün önce çok ama çok uygun fiyata bir Casper dizüstü bilgisayar aldım. Normalde Asus alacaktım bir anda bu özellikleri görünce gözüm kaymadı değil. Forumlarda bu bilgisayarı kullananlar ile görüştüğümde abartılacak ısınma sıkıntısı yok diyorlar. Daha önce hiç Casper bilgisayar kullanmadım. Ama kullananlarda önermiyorlar. Isı sıkıntısı benimde başıma gelir diye fan arayışına girdim. Bir videoda Recep abi en fazla bir soğutucu 5 derece düşürebilir demişti ben yinede fan araştırıyordum ve şöyle bir şey buldum. Ürünü çok garibime geldi ve çok merak ettim almayı düşünüyorum. Böyle bir şey gören, kullanan, bilen biri aydınlatabilir ise çok sevinirim.

1300 TL'ye şu dizüstü bilgisayarını aldım;
Bellek: 8 GB RAM
Kapasite: 1 TB
Ekran Kartı: GT 840M
İşlemci: i5 4210M
İşletim sistemi: WİN 8.1
Metal kasa

Bahsettiğim soğutucu: Amazon.com: OPOLAR Notebook Laptop Cooler Cooling Vaccum Fan (Rapid Cooling, High Compatibility, USB Powered, Auto-temperature Detect, Wind Adjustable, Movable with Laptop, Quiet Operation, Pocket...

İlerde macun ihtiyacı olacağı içinde Recep abinin önerdiği: Antec Thermal Compound Formula 6 Tüp Termal Macun 10603544

Macunu sipariş ettim. Soğutucu hakkında bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür fanlar pek işe yaramıyor. Almışken fanı büyük olan stant fanlardan alın. ZALMAN'ın güzel ürünleri var. Casper almasaydın hiç bunlara gerek kalmayacaktı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı