Lumia 1320 alınır mı ?

cakabo2023

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
8
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lumia 1320 fiyat performans bir telefon ama kafamda şu soru var. Microsoft ne kadar destek sağlayacak. Sizce 1320 alınır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar destek sağlayacak derken kastınız Windows 10 ise rahat olun, bütün Windows telefonlar neredeyse alacak Windows 10 güncellemesini.
 
Windows bana göre artık ölü bir platform.
Windows 10 ile uygulama açığını kapabilirse neden ölü olsun? Geliştiriciler biraz sıcak bakabilse şu platforma pazarı ele geçirebilecek potansiyele sahip. Lumia 920 kullanıyorum ve 2 senelik bi telefon olmasına rağmen tüm güncellemeleri alıyorum üstüne platformdaki tüm yeni oyunları çalıştırabiliyorum. Her şey geliştiriclerin elinde, sadece 1 tane uygulama/oyun yok diye "Windows pişmanlıktır" yazan arkadaşlar biliyorum. Ayrıca şu makaleye göz atmanızı isterim, Windows'un potansiyeline gerçek bir örnek.
Why releasing our game on Windows Phone was a great experience | Mini Chimera Game Studio
 
Cihaz stabil, performans konusunda yeterli. Ben bunu alınabilir bir cihaz olarak görüyorum. (Sadece temel uygulamaları kullananlar için)
WP benim gerçekten sevdiğim bir işletim sistemi fakat şu uygulama konusundaki rahatlıkları beni deli ediyor. Bu cihazı alırken her istediğinizde, her uygulamaya erişemeyeceğinizin bilincinde olun.
 
Şu an için Windows, mobil platformda sosyal medya, çoklu ortam, internet gibi günlük işleri karşılayabilen bir platform.
Fakat biraz daha telefonu kurcalamayı seven, sürekli yeni özellikler keşfetmek isteyen bir kullanıcı iseniz, Android'e yönelmenizi tavsiye ederim.
Tabi Windows 10 ile işler nasıl değişir bilemem.
 
Nokia 1320 alınr ama büyük cebinize sığmaz oyun için yapılmış telefon.Ben böyle düşünüyorum.Güncellenmeler eksik olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı