HP G62-b16ST kasma ve siyah ekran sorunu

SelimAvcı1212

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, benim HP G62 b16ST laptopum var, ben bu laptopu ilk aldığımda içinde
ATI Mobility Radeon HD 5000 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.20) ekran kartı yüklüydü bilgisayar kasmaya başladı, donma sıkıntısı yaşadım mecbur format atmak zorunda kaldım.

Windows 7 ultimate (önceki versiyon:home basic) kurdum otomatik ekran kartı İntel HD Graphics indirdi kurdu yaklaşık 3 gün sonrada ATI indirdi ama ekranımda siyah bir görünüm oluştu güvenli modda başlattım ati devre dışı bıraktım görüntüm geldi, İntel'i silip tek ATI yükledim gene aynı sorun ile karşılaştım yaklaşık olarak 7-8 ay ultimate gene kastı. Bende bu sefer Windows 8 pro satın aldım. Onu yükledim zaten Windows 8 otamatik olduğundan intel ile ATI indirdi ve yine aynı hatalar ile karşılaştım internette araştırdım tüm modellerde böyleymiş lütfen yardım edin oyun performansı alamıyorum.

İşletim sistemim: Windows 8 pro 64 bit
Ekran kartı: 1GB
İşlemci: İntel core i3 2,5ghz
RAM: 3 GB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi yok yine olmadı dediğin şekilde yaptım sonuç aynı. İlk önce DDU indirdim sonra güvenli modda başlatılması gerekiyor dedi yaptım güvenli modda DDU açtım AMD sildim sonra verdiğin linkdekini kurdum güvenli modda başlatım, AMD sectim İntel devre dışı bıraktım AMD etkinleşmedi. Aygıt yöneticisindeki durum böyle inteli devre dışı bıraksam da yine böyle silsem de aynı, başka yöntem abi ?

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı