Casper Excalibur G770 alınır mı?

Bilgisayardan memnun musun? Malzeme kalitesi, sıcaklık değerleri vs. nasıl?

Memnunum. Malzeme kalitesi dediğim gibi MSI seviyesinde değil tabii ki ama gayet yeterli kalitede. Sıcaklık değerlerinden de oldukça memnunum fazla ısınma, yüksek fan sesi vb. problemler yaşamıyorum. Bunun dışında sıcaklık düşük olsa da kasanın sağ tarafına vuruyor bilginiz olsun.
 
Bu laptopı 6700'e hem oyun, hem okul için aldım nasıl sizce? Kaç sene iş görür bileşenler?

Bende 10.nesil i7 8 GBram gtx1650 olan modeli var ses ve touchpad sıkıntısı çekiyorum onun dışında bir sorunum yok kasma donma FPS düşmesi gibi sorunlarım yok.
 
Cihaz elime ulaştı şu an Witcher 2 ile deneme fırsatı buldum. Ultra ayarlarda 1080P ubersampling kapalı şeklinde 60 FPS sabit oynayabildim. Ucuz da bir fan koydum altına fakat çok etki etmiyor ona göre değerlendir. Bu sırada CPU sıcaklığı 75-76 falan gibiydi yani öyle kayda değer bir ısınma, abartı bir fan sesi olmadı. Sıcaklık olarak sadece cihazın sağ kısmı hissedilebilir bir şekilde ısınıyor. Malzeme kalitesi beklediğimin üzerinde geldi, fiyaskoyla bir ilgisi yok gayet güzel. En azından dış malzemede durum böyle ve plastik değil, klavyesi hoş, kasada göçme falan olmuyor elinle kontrol ederken. Senin için önemli mi bilmiyorum ama elin çok temiz değilse hafif iz kalabiliyor onun dışında touchpadi de çok iyi değil. Genel olarak şimdilik üründen memnun kaldım fakat kargo rezalet şekilde getirmiş kutusunda çok hasar vardı. Tutanak tutmak istedim, tutanak tutma durumum yok şeklinde saçma bir cevap aldım cihazın kutusuna sandalye ayağı koymuşlar resmen göçük var kutuda ama cihazı çok inceledim hiç geçmemiş cihaza ve ekranına bir problem yok yani yine de Casper'la iletişime geçtim konuyla ilgili yardımcı oluyorlar. Sen alırken dikkat et bu kutu işine. İndiğinde Witcher 3 ile de deneyeceğim. Varsa başka sorun yardımcı olayım.
Merhaba laptoptan hâlâ memnun musun bir arkadaşım almayı düşünüyorda belki bende alabilirim. Cevaplarsan sevinirm.
 
Forumlarda dolaşan ısınma sorunlarını sizde yaşadınız mı acaba oyunlarda aldığınız performans değerleri nedir?

GTX1650 8 GB RAM i7 10750H var evet ısınıyor sonuçta laptop kasa performansı bekleyemezsin Forza oynarken Ultra ayarlda her şey en sonda 30 40 FPS yüksede 50 60 70 FPS alıyordum ama sıcaklık yüksek tabii 97 dereceleri gördüm korktum servisi aradım 99u geçmediği sürece sorun yok dedi burada herkes bilgisayar mühendisi adam Casper ısınıyor alma diyor aynısı mosntere diyor ben asusa ısınıyor diyeni bile gördüm HP teknik destek sıkıntıl ıdmeişti biri Lenovo için de bir şeyler söylüyor eğer laptop alacaksn medamarkta var git incelle kanka interne bir sürü video var başlık aç sor yine ama tecrübesi olan anlattsın adam kasa kullanıyor boşta 70 derece diyorum nasıl ermiyor o PC diyor bilmiyor işte şu an Rampage soğutucu ile kullanıyorum aşırı memnum soğutucudan 10 ile 15 derece fark ettirdi bu kadar beklemiyorum ne alırsan al bu soğutucuyu la kesinlikle ayrıca caspr teknik destek konusunda 10 üzerinden10 ayrı wp hatları var hafta sonrları hariç anlık soru sorabiliyorsun kısaca git gör dene al bence alınır ama 16 GB RAM ve 500 GB SSD altını alma paran varsa da 1660 altına düşme deerim alırkan ekran tazaleme hızına dikkat et ne alırsan al aynı modal iki laptopta biri 60Hz biri 120 Hz oalbilir tabii fiyat farkı var ama sen bunlara dikkat yeter ben yazılım ile uğraşıyorum o yüzdeni7 aldım ama i5 de hayli hayli görür işini tavsiyem budur.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı