Skoda Octavia RS alınır mı?

Arkadaşlar akrabam yurt dışında Almanya'da ve yeni gittiler elerinde 60k euro gibi bir para varmış o fiyata en iyi tasarımı malzeme kalitesini Skoda'da bulmuşlar hatta vw markasının motorunuda kullanıyorlarmış sizce alınır mı? Link ve istedikleri özellikler altadır.
1-siyah alaşım jantlar.
2-matrix LED ana farlar.
3-park sensörleri ön ve arka.
4-kablosuz smartlink.
5-mikrofiber kapaklı gösterge paneli orta bölümü.
6-koyu karbonda dekoratif şerit.
7-elektrikli camlar ön ve arka.
8-çok işlevli düğmelere ve direksiyondan kumandalı vitese sahip spor tasarımlı deri direksiyon.
9-önde spor koltuklar.
10-LED sis farları.
11-yıkama suyu seviyesi kontrolü dahil far temizleme sistemi.
12-yan camlarda siyah süslemeli siyah ızgara çerçevesi.
13-sportif iç mekan ve dış mekan.
14-gosterge ekranı hayalet tarzı elektronik.
15-sedan Sport.
Not: Yılda bir Türkiye Amerika Danimarka gibi ülkeleride gezicektir ve ondan dolayı sağlam uzun yola yatkın sorun yaşatmayacak bakımı parcasaı uygun araba lazımdır bir nevi aile aracı.
Arkadaşlar bu tarz sağlam ve uygun fiyatlı araç öneriniz var mı benzin ve hibrit 2'sinden biri olması lazımdır. Ve 60k euro geçmeyecek ve Full paket olacaktır.
Site link: SKODA AUTO Car Configurator
Not: Rs Plus modeli olacaktır.

A6 alırdım ben olsam.
 
Cok kurumsal değil mi sizce? Öneriniz için cok teşekkürler.

Etiketlediğiniz araçta bazı gereksiz özellikler var ileriye dönük olarak da A6 gayet güzel seçim olacaktır. Ayrıca Audi geneli az yakıt dayanıklılık olsun konfor olsun biliniyor nasıl olduğu.
 
Etiketlediğiniz araçta bazı gereksiz özellikler var ileriye dönük olarak da A6 gayet güzel seçim olacaktır. Ayrıca Audi geneli az yakıt dayanıklılık olsun konfor olsun biliniyor nasıl olduğu.

Anladım teşekkürler öneriniz için peki ne tür gereksiz özellikler mevcut.
 
Benim elimde öyle bir para olsaydı eğer yeni BMW 4 serisine bakardım.

BMW pahalı sonra dikkat çekici parcaları zor bulunuyor yeni nesil hatta parcalarına beton bile yetmez giriş seviyesi için abartıca fakat cidden Skoda güzel arabamı özellikle güvenlik ve koruma anlamında ve zaten yüksek hızlı araclar bile artık limitden dolayı pek tercih bile edilmiyor 350 goren arabalar 300 goren arabalar 250 limit 185 limitlerde bunları fiirma yazılım sayesinde koyuyor limiti illegal kaldırırsın fakat bakımda servis de sorun yaşatır.
 
Uzun yolculuk kendisi gezmeyi turlamayı cok seviyor yüksek hızları ve koruma anlamında tasarım anlamında modern ve Sport bir sedan araba arıyor. Mercedes baktı fakat boş paketi sedan 40k euro mış düşünülebilir fakat 55k Full paket Skoda octavia rs Plus Sport alabiliyor.

CLA 35-45S, C300 plugin hibrit veya ikinci el C63 gibi seçenekler de mevcut. Uzun yolculuklarda oldukça iyi iş görür. Octavia RS'ın yanlış hatırlamıyorsam arkası torsiyon çubuğu olduğu için uzun yolculuklarda Mercedes'in bağımsız süspansiyonları kadar konforlu olmaz. Ben olsam CLA (veya A serisi sedan) modellerinin AMG versiyonlarına bakarım. Örneğin CLA45S gibi.
 
Cla 35-45s, C300 plugin hibrit veya ikinci el C63 gibi seçenekler de mevcut. Uzun yolculuklarda oldukça iyi iş görür. Octavia Rs'ın yanlış hatırlamıyorsam arkası torsiyon çubuğu olduğu için uzun yolculuklarda Mercedes'in bağımsız süspansiyonları kadar konforlu olmaz. Ben olsam cla (veya a serisi sedan) modellerinin amg versiyonlarına bakarım. Örneğin cla45s gibi.

Teşekkürler.
 
Peugeot 508 gt line tavsiye etmeyi unutmuşum. Fiyatı bilmiyorum fakat sedan olarak teknoloji bakımından gerek konfor bakımından. Özellikle kokpiti felan çığır açmış bir araçtır. Kesinlikle tavsiye ederim.

+Ek olarak bu aracın geyik testleri ve zorlu koşulları bir çok VW grubundaki araçları tokatlıyor.

Sedan istemiyoruz dersen 308'e Bakabilirsiniz. C segmentini tokatlamaya geliyor gümbür gümbür. Yeni çıkmak üzere araç
Peugeot-508-GT-line-test1.jpg
gtline4.jpg
peugeot-308-2021.jpg
peugeot_308_2103hm_014.jpg
 
Peugeot 508 GT line tavsiye etmeyi unutmuşum. Fiyatı bilmiyorum fakat sedan olarak teknoloji bakımından gerek konfor bakımından. Özellikle kokpiti falan çığır açmış bir araçtır. Kesinlikle tavsiye ederim.

+Ek olarak bu aracın geyik testleri ve zorlu koşulları birçok vw grubundaki araçları tokatlıyor.

Sedan istemiyoruz dersen 308'e bakabilirsiniz. C segmentini tokatlamaya geliyor gümbür gümbür. Yeni çıkmak üzere araçEki Görüntüle 1177655Eki Görüntüle 1177656Eki Görüntüle 1177663Eki Görüntüle 1177660

Hocam BMW Audi Lexus dururken Peugeot mı alacaklar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı