Kaza Esnasında Dağılan Nissan Navara

Nissan aslında böyle bir marka değil o zamanlar hiç bir marka yapmıyordu bunu premium markalar hariç ki Nissan'ın premium markası İnfiniti olarak Amerika'da çok can alıcı motor ve kasa kombinasyonlarıyla satılır.
 
Ya normalde çoğu arabada böyle dağılır ama o araba büyük ihtimalle çok hor kullanıldı parçaları gevşedi yada önceden kazalı durumdaydı. O Araç zaten şehirler arası yol için değil şantiye, arazi vs için tasarlandı. Suçun büyüğü NISSAN'da ama orası doğru.
 
O "çoğu araba" dediğiniz Tofaş ve gurubundaki araçlar mı oluyor?
Yoksa nerede görülmüş o denli lükx bir aracın cam gibi paramparça olduğu. :morgöz:
 
Tofaş gurubu Fiat grubudur Fiat grubunda Ferrari, Alfa Romeo bulunur. O Denli Lüx'ten kastım kendi sınıfındaki araçlar. Çoğu o tip araçta merdiven şase bulunur ve yolu da açıkçası çok iyi kavrayamazlar Ranger, Hilux'te benzer durumlar yaşanabilirdi ama bunun kadar kötü olmazdı tabi. Nissan zaten kendi markasının kalitesinden çok İnfiniti'ye yüklenen bir firmadır ki İnfiniti markası BMW, Audi, Mercedes'e taş çıkarır çoğu zaman. Amerika'da Japon kardeşlerin tahtı sağlam Acura, Lexus, İnfiniti. Ha orada F150 Olsa durum değişirdi tabi :D Kafa kafaya girseler çok zevkli olurdu. "Ulan Norm ne övdün Nissan Navara'yı :D"
 
Aynen öyle. Çünkü Nissan arazide dayanıklı ve çoğu adam bu arabayı alıp o hızlarda gitmiyor ki 120-140 arasında olabilir 100 en çok çıktıkları hız oluyor bazen inşaatlara ve arazilere gittikleri için. Sanırım merdiven şase var bunda da. Ama bu segmentte çok daha güçlü ve 1 adım önde olan rakibi : Toyota Hilux.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı